Открийте ни и в

Музика

H.M.S.U представя „Пускай да Спускам!”

MIKA

публикувано

на

puskaidaspuskamСлед фурора покрай юбилейното издание на “Drum and Jazz”, екипът на H.M.S.U подготвя последното календарно събитие за 2014-та. В петък, 19.12. 2014 г. в столичния Парти Център 4КМ ще се състои коледното парти с тематично заглавие „Пускай да спускам!”.

Снегът се бави, а скиори и бордисти броят снежинките. С двусмислен призив към вселената, и в частност синоптика, H.M.S.U. заявява – „Пускай да спускам!”. Събитието е от поредицата „локалка”, организирана от H.M.S.U., която представя само български артисти – както утвърдени, така и изгряващи имена. Списъкът с участници наброява над 15 имена, разпределени в две зали.

Голямата зала на столичния Парти Център 4КМ е традиционно отделена за ди джеите от H.M.S.U. – Hard Music and Sounds United. По традиция на „локалките” дуото High Roll (Mocks и Konspirator) работи индивидуално с два сета. В програмата са включени и останалите добре познати артисти на H.M.S.U. – Acidtrip, EXo, Ogonek и Targy, като програмата ще допълни Hydrashock от Digital Nightmarez.

В малката зала на клуба своите виждания за дръм и басс ще представят девет  родни ди джеи. Списъка с участници започва с имената на Fiks и Krivak (Chronic Vibez) и bzzzt (Mirizma). Към тях ще се включат още Ruji (Metafiziq) и Sizmal (Sketches), а също и новакът Ctrl+J (Metafiziq), който за кратко време показа страхотни умения зад пулта. Останалите имена в списъка са на Subfreak (Submonks), Izsteria (BassBoxCrew) и Harsher & MC Pako (Techsys Recordings). Стиловото разнообразие и в двете зали е гарантирано.

Това в скобите, ако се чудите, са “групировките” към които се числят въпросните участници. Всички разбира са добронамерени, а настроението както винаги – приповдигнато и с типичния за H.M.S.U. непреднамерен домашен привкус.

Звукът за събитието ще бъде предоставен от специалистите Clear Sound, а купонът ще продължи с пълна сила до ранни зори. Събитието е с начален час 22:00. Входът е свободен до полунощ, след това – 5 лева.

MIKA e онлайн списание за музика и лайфстайл, което отразява най-новото в музикалния свят както от страната, така и от чужбина. Таргета на списанието са активните хора (18-40 години), които се интересуват от музикални събития и градския начин на живот.

Продължете понататък

No Banner to display

Културапреди 4 часа

 „Ерик“ от сър Тери Пратчет в ново луксозно издание

EDMпреди 4 часа

July Morning идва с Eddy M в Cacao Beach Club

Музикапреди 4 часа

‘Late Night Feelings’, новият албум на Mарк Ронсън

Кинопреди 4 часа

Стартира продажбата на билети за най-величествената история тази година „Цар Лъв“

Lifestyleпреди 16 часа

С Форум „140 години, посветени на здравето“ УМБАЛ „Свети Георги” отбеляза празника си

Tехнологиипреди 21 часа

Теленор представя за първи път интерактивен онлайн театър

Lifestyleпреди 21 часа

Фолклорна магия оживява в подлеза на Софийски университет “Св. Климент Охридски”

Tехнологиипреди 23 часа

Venza ще си партнира с DataArt за разработването на високотехнологично решение в сферата на туризма

Tехнологиипреди 5 дни

VIVACOM предлага нови облачни и хостинг услуги за корпоративни клиенти

Tехнологиипреди 5 дни

Подкрепяме борбата с пиратството, но не и репресията върху малкия и средния бизнес в страната

Горещо