Открийте ни и в

Tехнологии

HP поставя нови граници за дигиталното творчество

MIKA

публикувано

на

снимка: ПР

HP Inc. представи следващото поколение технологични решения за най-креативните професионалисти по света. Компанията добавя силата на своето Z by HP портфолио с високопроизводителни работни станции към характерните за компанията водещи възможности за индустриален печат, които заедно да направят възможна реализация на идеите на творците.

„Днес творческите личности се нуждаят от специализирани инструменти и решения, които да им помогнат да развиват творчеството си, като подобряват производителността и създават съдържание, където и когато вдъхновението ги обземе“, коментира Асен Георгиев, изпълнителен директор на HP Inc. в България. „Вслушваме се в нуждите на творците и инвестираме в иновации, които правят по-лесна възможността да развихрят творческата си страна. Благодарение на най-мощния хардуер, богат на характеристики софтуер и услуги като иновативни програми за творци, HP преоткрива начина, по който светът твори.“

Z by HP променя начина, по който светът твори

Новото Z by HP портфолио, включва преносимите ZBook настолни станции като мощните HP Z2 Mini или HP Z8, както и награждаваните HP DreamColor дисплеи. Тези продукти доставят мощна производителност, гъвкавост и сигурност, от която днешните творчески професионалисти се нуждаят, за да предложат най-доброто от себе си. HP ZBook Studio, HP ZBook Studio x360, HP ZBook 15 и HP ZBook 17 са подобрени с по-висока мощност на процесора, иновативни свойства за сигурност и ярки дисплеи. Производителността е усъвършенствана с 6-ядрени Intel® Core™ i9 процесори, които ще позволят на креативните личности да се справя с тежките работни процеси като видео обработката и 3D реднване. Подобряването на паметта до 32 GB (с възможност за допълнително разширяване до 128 GB в зависимост от модела1) позволява на потребителите да работят по-бързо с големи количества данни. Новата характеристика за сигурността RAID 1 дава на потребителите възможност за създаване на имидж на хард диска, предоставяйки им спокойствието, че винаги разполагат с бекъп копия на своите ценни данни. Двата модела HP ZBook Studio и Studio x360 предлагат също така и подобрена графична производителност за безупречното рендване и обработка, благодарение на NVIDIA® Quadro® графична карта.

С HP ZBook Studio x360 – най-мощният хибрид в света2, с който потребителите могат да пресъздадат творческия процес с комфорта на преносим компютър и удобствата на таблет. Характеристиките на HP ZBook Studio x360 включват нов опционален тъчскрийн без отблясъци, който позволява на потребителите да работят на открито или на места с ярко осветление, благодарение на подобрения с последно поколение Corning® Gorilla® Glass. Внушителният HP DreamColor без отблясъци поддържа 100% Adobe RGB и 600 нита яркост. Той е 20% по-ярък от този на Apple MacBook Pro 15-инчов Retina дисплей и 50% по-ярък от Dell XPS UltraSharp 4К дисплей.

снимка: ПР

„С предоставянето на нови HP възможности за Adobe обществото, творците сега могат да избират от нови продукти, които да отговарят на техните дигитални работни процеси“, коментира Браян Ламкин, изпълнителен вицепрезидент и генерален мениджър „Дигитални медии“, Adobe. „Комбинацията от Adobe Creative Cloud® и Z by HP хардуер, както и HP печатни решения, ще помогне на нашата общност да постави нови граници на своето творчество.“

Уникално творчество с HP SmartStream Designer

За да освободи творческия потенциал и да направи безкрайни възможностите за потребителите, HP обявява глобален достъп до HP SmartStream Designer for Designers (D4D), добавка към Adobe Illustrator® CC. HP SmartStream D4D e подходящ за „светли“ дизайн решения, които дават възможност на дизайнерите да персонализират всеки проект чрез употребата на текст, цветове, и изображения, които позволяват повече контрол върху творческия процес. В допълнение, характеристиката HP SmartStream Mosaic в софтуера на D4D позволява на дизайнерите да създават файлове, които могат да бъдат обработвани безгранично чрез използването на алгоритми за създаване на безкрайност от уникални резултати в реално време. HP SmartStream D4D сега е наличен за безплатно сваляне като приложение-добавка, както за Mac, така и за PC, на Adobe Exchange.

„HP Digital print предоставя възможност за по-гъвкави и устойчиви решени за печат, тъй като до този момент съществуваше пропаст между концепция и реалното създаване“, коментира Нанси Джейнс, глобален управител за бранд иновации, HP Inc. „С HP SmartStream D4D дизайнерите могат за пръв път да използват изцяло мощността на софтуера Adobe Illustrator CC за създаването на запомнящи се и значими цялостни кампании за световни и местни брандове.“

Цени и наличност

* HP ZBook Studio x360 се очаква да бъде наличен в Европа, Близкия Изток и Африка през ноември 2018 с начална цена от €1,349.

* HP ZBook Studio се очаква да бъде наличен в Европа, Близкия Изток и Африка през ноември 2018 с начална цена от €1,199.

* HP ZBook 17 се очаква да бъде наличен в Европа, Близкия Изток и Африка през ноември 2018 с начална цена от €1,299.

* HP ZBook 15 се очаква да бъде наличен в Европа, Близкия Изток и Африка през ноември 2018 с начална цена от €1,249.

* HP ZBook 15v се очаква да бъде наличен в Европа, Близкия Изток и Африка през ноември 2018 с начална цена от €849.

MIKA e онлайн списание за музика и лайфстайл, което отразява най-новото в музикалния свят както от страната, така и от чужбина. Таргета на списанието са активните хора (18-40 години), които се интересуват от музикални събития и градския начин на живот.

Продължете понататък
Lifestyleпреди 4 седмици

Anew Platinum Instant Eye – Революционна грижа за кожата с мигновен лифтинг ефект и трайност през целия ден

Театър и постановкипреди 4 седмици

Програмата от представления на театрална група МЕТЕОР за месец НОЕМВРИ 2018

Lifestyleпреди 4 седмици

Седем световни имена в дизайна пристигат за фестивал през ноември

Културапреди 4 седмици

Предстои премиера на „Когато капят кестените” от Стефан Коспартов

Lifestyleпреди 4 седмици

Cannes Lions отново в България с програмата SEE IT BE IT

EDMпреди 4 седмици

Десет години Хелоуин с Yalta Club и специалното участние на Cadenza Vagabundos

Музикапреди 4 седмици

Роджър Уотърс представя нова адаптация на творбата от Стравински – „Историята на войника“

Tехнологиипреди 4 седмици

Phoenix Point ще бъде представена за първи път пред българска публика

Обществопреди 4 седмици

Задава се първата Софийска нощ на игрите

Класическапреди 4 седмици

Strauss Capelle Vienna идват в състав от 35 човека

Абонирайте се за нашия бюлетин

Горещо