Открийте ни и в

Tехнологии

Huawei представи новия модерен и мощен смарт часовник HUAWEI WATCH GT 2

MIKA

публикувано

на

Huawei представи днес в Мюнхен новото си поколение смарт часовници HUAWEI WATCH GT 2, базирани на обявения наскоро чипсет на компанията Kirin A1. Благодарение на ниската консумация на енергия на чипа, смарт часовниците от 42 и 46-милиметровата серията WATCH GT 2 ще имат ненадминат живот на батерията и ще дадат на притежателите си едно още по-добро потребителско изживяване, което ще промени представите за това какво може да предложи едно носимо устройство. Смарт часовниците WATCH GT 2 са първите носими устройства на Huawei, които имат „all-in-one“ стъклен 3D екран, формиращ по-широк дисплей. Новите смарт часовници ще предоставят функции за повече спортни активности с по-богата програма, ще позволяват Bluetooth обаждания и възпроизвеждане на музика, подобряване на цялостния фитнес и здравословен мониторинг и управление. Огромното количество информация помага на тези, които обичат спорта и искат да живеят качествен и здравословен живот, да го постигнат.

Първи ред – 42-милиметровата серия WATCH GT 2

Втори ред – 46-милиметровата серия WATCH GT 2

Чипът Kirin A1 – в основата на ненадминатия живот на батерията

Предишното поколение HUAWEI WATCH GT смарт часовници продължават да впечатляват потребителите с безпрецедентно дългия живот на батерията си. Новите HUAWEI WATCH GT 2 ще имат още по-издръжлива батерия благодарение на Kirin A1. Собственият чипсет на компанията съчетава усъвършенстван Bluetooth процесор, мощен звуков процесор и приложен процесор с ултра ниска консумация на енергия, плюс отделен блок за управление на разхода на енергия. Приложният процесор използва Cortex-M7 процесор, за да постигне ултра ниска консумация на енергия от 10uA / MHz, което е далеч под средното ниво за индустрията от 30uA / MHZ. Перфектната комбинация от висока производителност и ефективна консумация на енергия позволяват на HUAWEI WATCH GT 2 да осигури на потребителите продължително ползване с още по-дълъг живот на батерията.

При ежедневна употреба 46-милиметровата серия на HUAWEI WATCH GT 2 може да работи без прекъсване до 2 седмици, с функциите за интелигентен мониторинг на сърдечната честота, за известяване при повиквания, при седмично използване на до 30 минути Bluetooth разговори; до 30 минути възпроизвеждане на музика и до 90 минути тренировка и използване на режима за проследяване на съня през нощта. В класически режим 42-милиметровата серия на HUAWEI WATCH GT 2 може да работи в продължение на една седмица. И двете серии часовници имат подобрени функции за живот на батерията при GPS тракинг в режим на тренировка. Животът на батерията на 46-милиметровата серията достига до 30 часа при непрестанно използване на GPS тракинга в спортен режим и 15 часа при моделите от 42-милиметровата серия.

3D стъклен дисплей за по-добра видимост

Класическият дизайн никога не излиза от мода и новите смарт часовници HUAWEI WATCH GT 2 допълнително подобряват тази естетиката със своя безрамков Full-screen дизайн. „Аll-in-one“ 3D стъклената повърхност освен красота, дава и по-голямо екранно пространство. При създаването на циферблата на 46-милиметровата серия са използвани техники като при за шлифоване на скъпоценни камъни, за да се създаде извитото 3D стъкло и релефна микрошлифовка над циферблата за по-атрактивен вид. Извитият циферблат от 42-милиметровата серия пък е тънък само 9,4 мм и е украсен с изключително тънка модерна метална рамка.

46-милиметровата серия HUAWEI WATCH GT 2 е оборудван с 1,39-инчов AMOLED HD прецизен сензорен екран с резолюция на дисплея 454 x 454 пиксела, по-широка цветова гама и ултра тънък дизайн, който превъзхожда LCD екраните. Така се постигат по-живи цветове на екрана и по-висок контраст. Дизайнът на екрана е модерен и артистичен, подходящ за хора, които търсят красивите неща в живота, и предлага изчистената линия, която е на мода в днешно време.

Истинско смарт преживяване – профисионален спортен мониторинг, обаждания, музика и съхранение на данни

Спортните ентусиасти търсят смарт часовници, които им дават подробна ежедневна мониторинг информация при спортуване и други дейности. 46-милиметровата серия HUAWEI WATCH GT 2 свързва мобилни устройства чрез Bluetooth и позволява Bluetooth обаждания на до 150 метра разстояние. Часовникът също поддържа функция за записване на контакти в самото устройство и лесното им търсене. WATCH GT 2 идва и с голям капацитет за съхранение на данни, с възможност за съхранение на до 500 mp3 песни. Това позволява лесен избор на музика при тренировка.

В спортен режим HUAWEI WATCH GT 2 е съвместим с 15 спорта, включително осем спорта на открито (бягане, ходене, катерене, колоездене, плуване на открито, триатлон и др.) и седем спорта на закрито (ходене, бягане, колоездене, плуване на закрито, свободни тренировки, крос тренажор, гребна машина). За тези 15 спортни режима часовникът осигурява пълноценно наблюдение на приблизително 190 вида данни. Часовникът предоставя целенасочен анализ на данните преди тренировка за различни спортове, анализ на запис на данни по време на упражнението и професионални съвети след това. Смарт часовникът предоставя нещо подобно на личен интелигентен спортен треньор, който да направи активностите ви по-безопасни и по-ефективни.

Грижа за здравето през целия ден

В областта на носимите устройства Huawei цели да помогне на потребителите да се грижат по-лесно за своето здраве. Използвайки модерни интелигентни алгоритми, Huawei е лидер в технологиите за управление на ежедневната грижа за здравето.

HUAWEI WATCH GT 2 прави сърдечен мониторинг, който помага за следенето на брадикардията и сърдечната недостатъчност. Освен когато е в спортен режим, потребителят ще бъде уведомен ако сърдечната му честота е над 100 удара в минута или под 50 удара в минута за период от повече от 10 минути. Потребителите също могат да преглеждат данните в приложението за спорт и здраве на Huawei, за да следят здравословното си състояние в реално време.

В допълнение на следенето на сърдечния ритъм смарт часовникът прави мониторинг и при сън. Лошото качество на съня е проблем за много хора и HUAWEI TruSleep™ 2.0 следи за качеството на съня, сърдечния ритъм, качеството на дишане по време на сън и използва тези данни, за да анализира качеството на съня. WATCH GT 2 комбинира технолгоиите на Huawei в сферата на AI (изкуствения интелект), за да анализира качеството на съня и да даде предложения и информация за подобряването му.

HUAWEI WATCH GT 2 идва и със собствена технология HUAWEI TruRelax™, която помага на потребителите да намалят стреса чрез следене на HRV (променливост на сърдечната честота). Това дава информация за нивото на стреса и освен това задава сигнал, който напомня на потребителя да се раздвижи след опреден период на застояване, като тази функция може да бъде изключена. Потребителите могат да следят стъпките си всеки ден, калориите, които са изгорили и броя пъти, в които стават. HUAWEI WATCH GT 2 предоставя на потребителите пълна целодневна информация за физическото състояние, за да им помогне да развият здравословни навици на живот.

Представянето на HUAWEI WATCH GT 2 прави още една голяма стъпка за подобряването на живота на потребителите.

MIKA e онлайн списание за музика и лайфстайл, което отразява най-новото в музикалния свят както от страната, така и от чужбина. Таргета на списанието са активните хора (18-40 години), които се интересуват от музикални събития и градския начин на живот.

Продължете понататък

No Banner to display

No Banner to display

Tехнологиипреди 3 седмици

DataArt обяви пускането на SkinCareAI – мобилно приложение, откриващо ранни признаци на меланом

Tехнологиипреди 3 седмици

Нови удобства за клиентите на VIVACOM в обновения online магазин

Tехнологиипреди 3 седмици

ГАЛИНКА ЧАВДАРОВА, психолог и логопед в Люлин, в безплатно видео обучение за АУТИЗМА

Tехнологиипреди 3 седмици

Acronis и Advantech подписват глобално споразумение за дистрибуция за по-високо ниво на IoT киберзащита

Tехнологиипреди 3 седмици

Логопед в Люлин за деца, а кабинетът е само за игри!

Lifestyleпреди 3 седмици

ИКЕА обзаведе първото споделено пространство за учене в Студентски град

Lifestyleпреди 3 седмици

НАД 20 НОВИ ТЪРГОВСКИ ОБЕКТА ЗА ПЪРВИ ПЪТ НА ПАЗАРА

Lifestyleпреди 3 седмици

Естетична клиника NeoEffect отвори врати в София

Tехнологиипреди 3 седмици

Филмово производство в облака – Microsoft и The Walt Disney Studios ще разработват съвместно иновации

Lifestyleпреди 3 седмици

Huawei представя новата си кампания „Истински истории“, в които технологичният прогрес работи, за да направи света по-добро място за живеене

Lifestyleпреди 4 седмици

25 000 души се насладиха на вкусна храна и хубава музика на Мood for food Street Fest

Lifestyleпреди 4 седмици

Песента „Последен танц“ е големият победител на Фестивала за поп и рок музика „София 2019″

Tехнологиипреди 4 седмици

Datasat ще осигури подобрена свързаност за фериботите в Средиземно море със SES Networks

Tехнологиипреди 4 седмици

Мимо Гарсия : „Играта на играчките“ е метафора за изоставените хора

Lifestyleпреди 3 седмици

Staropramen отпразнува 150-та си годишнина там, откъдето тръгва

Компаниипреди 3 седмици

Щипка вкус към любимото ястие Или тайната на съвременната жена в кухнята

Tехнологиипреди 3 седмици

Нови удобства за клиентите на VIVACOM в обновения online магазин

Lifestyleпреди 3 седмици

ИКЕА обзаведе първото споделено пространство за учене в Студентски град

Tехнологиипреди 3 седмици

DataArt обяви пускането на SkinCareAI – мобилно приложение, откриващо ранни признаци на меланом

Lifestyleпреди 3 седмици

Естетична клиника NeoEffect отвори врати в София

Горещо