Открийте ни и в
Jesus Christ Superstar

Lifestyle

Huawei Watch 2: Пълна свобода

MIKA

публикувано

на

Huawei има опит в производството на носими устройства. Спортните умни гривни и часовници са изключително популярни сред потребителите, които са активни спортисти и се грижат за добрата си физическа форма. Huawei непрекъснато усъвършенства устройствата си, за да ни служат по-добре. Дизайнерите на новия Huawei Watch 2 са търсили концепцията за „пълна свобода“ и успешно са я използвали на различни нива. Първо, потребителите имат избор за различни варианти на часовника по време на покупката; второ, след това могат да си персонализират избрания от тях модел и трето, те разполагат с часовник, превърнал се в самостоятелно устройство, което вече не се нуждае от смартфон. По този начин благодарение на Huawei, самият часовник, както и потребителят, имат повече свобода за ежедневните си задължения.

Huawei Watch 2 пристига в две основни версии: стандартна и класическа. Друга специална версия е създадена в сътрудничество с Porsche Design. Класическият вариант има красива кожена каишка, която стои добре с елегантен костюм. Каишката може да бъде сменена лесно по всяко време, защото Huawei Watch 2 Classic е съвместим със стандартните размери от 22 мм. Корпусът на класическия умен часовник е направен от висококачествена неръждаема стомана. Стандартната версия е снабдена с каишка и кейс от пластмаса с отлично качество. Спортният дизайн е истинска наслада за феновете на по-активни тренировки. Стандартният вариант на часовника е наличен в три различни цвята (динамично оранжево, карбонено черно и сиво), а класическият в титаново сиво.

За да „освободи“ часовника от смартфона, Huawei използва концепцията Connect Anywhere при дизайна на Watch 2. Часовникът разполага с вградена антена, която поддържа всички технологии за прехвърляне на данни: 4G/ 3G/ 2G, GPS, NFC, Wi-fi и Bluetooth! Напредналата технология има една цел – когато излезеш от вкъщи, за да тренираш или просто си забравиш телефона, вече не е необходимо да се връщаш. Може лесно да бъде заменен от часовника ти. Huawei Watch 2 има директна връзка с интернет дори извън обхвата на Wi-Fi мрежа. При някои оператори часовникът може да има същия мобилен номер като смартфона ти.*

С Huawei Watch 2 можеш да отговаряш, звъниш и изпращаш съобщения. Известията от популярни социални мрежи се показват директно на екрана. Можеш да отговаряш на съобщения чрез гласова команда, използвайки клавиатура или писане с ръка, както и автоматично генерираните отговори, базирани на полученото съдържание.
По време на тренировка можеш изцяло да се отдадеш на спорта, защото часовникът отговаря на стандарта IP68 (за водоустойчивост), a екранът е защитен от Corning Gorilla Glass. Ако забравиш да си вземеш портфейла, не е нужно да се прибираш вкъщи. Huawei Watch 2 поддържа технологията NFC, с която можеш да извършваш плащания през Android Pay.

Вечер часовникът може да се адаптира към стила ти и да промени дигитално циферблата си в унисон с външния ти вид ти чрез голям набор от различни стилове циферблати. На елегантно парти би съперничил на най-скъпите швейцарски часовници, предлагайки много повече функции.

Huawei Watch 2 може да служи като смартфон, портфейл, навигация, музикален плеър, спортен треньор и бизнес асистент. Подобрената технология е придружена от красив и устойчив на времето дизайн – умният часовник е страхотно допълнение към твоя стил и настроение във всеки един момент.

*Тази услуга е активна, само в случай, че твоят мобилен оператор я предлага.

MIKA e онлайн списание за музика и лайфстайл, което отразява най-новото в музикалния свят както от страната, така и от чужбина. Таргета на списанието са активните хора (18-40 години), които се интересуват от музикални събития и градския начин на живот.

Продължете понататък

Lifestyle

Lavazza и Кока-Кола ХБК България представиха своя обучителен център

MIKA

публикувано

на

от

снимка: ПР

Световноизвестната семейна компания за кафе Lavazza и Кока-Кола ХБК България представиха своя обучителен център в страната. С консумирането на кафе от над 95% от пълнолетните българи единственият по рода си тренировъчен център е съвместен проект на двете компании и ще осигурява обучение за българските кафе специалисти. Мястото предлага и възможност за експериментиране с нови рецепти за кафе и храна. Откриването на новото звено е част от ангажимента на семейната компания да разпространява италианската кафе култура в България.

“България е изключително важен пазар за Lavazza. Увеличавайки мрежата от учебни центрове по света, нашата цел е да представим първокласната италианска кафе култура на Lavazza на любителите на кафе в България”, сподели Паола Аутиеро, ръководител маркетинг в Източна Европа.

„Изключително щастливи сме, че Lavazza се присъединява към семейството на Кока-Кола ХБК България. Това партньорство ни позволява да продължим нашата стратегия да задоволяваме нуждите на нашите потребители 24 часа, 7 дни в седмицата чрез портфолио от водещи брандове, обхващайки всички поводи за консумация. Обучителният център ни дава уникална възможност да обучаваме баристии и бармани в изкуството на приготвяне на кафе и коктейли“, допълни Светослав Атанасов, изпълнителен директор на Кока-Кола ХБК България.

Новият център на Lavazza ще провежда обучения за приготвяне на кафе, за да се запазят отличните качества на продукта както в момента на подготовка, така и по време на консумация. Академията ще предлага и обучения за начина на сервиране на кафе и семинари за баристи, бармани и специалисти от хранителната индустрия, както и различни курсове за отглеждане, обработка и дегустация на кафе.

Разположен в сградата на Кока-Кола ХБК България, обучителният център на Lavazza с площ от 180 м2 е обзаведен по италиански дизайн и е напълно оборудван с професионални кафе машини, които присъстват във всички останали обучителни центрове на компанията по света. Всяка година 2000 баристи и бармани ще се обучаватда приготвят кафе и специални коктейли.

Кафе училището на Lavazza предлага и уникално обучение и по-нататъшна квалификация на обучители, които са в непрекъснат контакт с Международния учебен център в централата на Lavazza в Торино, награден от SCA Specialty Coffee Association като първокласен тренировъчен център. Днес по света има повече от 50 филиала, което го превръща в най-големия център за обучение не само в Италия, но и в международен план. В него експертите работят непрекъснато със страст и творчество върху иновационните технологиии перфектната наслада от кафето.

Продължете понататък

Lifestyle

„Реактивните момичета“ на Cartoon Network вдъхновиха британската модна дизайнерка Кейти Иъри

MIKA

публикувано

на

от

снимка: ПР

На Лондонската седмица на модата беше представена уникална колекция, вдъхновена от “Реактивните момичета” на Cartoon Network. Британската модна дизайнерка Кейти Иъри показа първата си изцяло женска колекция с реактивни принтове.

На него присъстваха британската певица Фльор Ийст, актьорът от „Живите мъртви“ Стивън Ог, скейтбордиската Луси Адамс.

Колекцията празнува разнообразието и разбива стереотипите за социалните роли на половете. Тя е комбинация от уникални принтове с луксозни материали – символ на смелост и грация.

“Надявам се дрехите ми наистина да вдъхновят ново поколение млади жени да се чувстват силни“, сподели Кейти Иъри.

Колекцията се състои от 15 части и съвпада с 20-годишния юбилей на “Реактивните момичета”.

снимка: ПР

Продължете понататък

Горещо