Открийте ни и в

Кино

„I’ll be there for you“, или как „Приятели“-те отново ще са с нас

MIKA

публикувано

на

снимка: PR

Вече научихме, че любовта и непоклатимото ни фенство през годинитите към сериала „Приятели“ ще бъдат възнарадени с нов юбилеен двучасов епизод през февруари. За всички нас, и особено за тийновете от 90-те години, ще бъде супер яко още веднъж да видим шестимата приятели, с които години наред сме се смяли, забавлявали и не на последно място, имитирали и цитирали техни реплики от някоя смешка, видяна на екрана.

Освен готините и позитивни емоции, с които ни зареждаха случките от епизодите на сериала има и още нещо, на което всички станахме големи фенове. Може би се досещате, че имаме предвид заглавната песен на сериала „I’ll be there for you“ на групата The Rembrandts. Ето и няколко факта от историята на песента, които може би не знаете:

В началото изпълнителният продуцент на тв шоуто е имал по-различна представа за това как трябва да звучи заглавната песен на сериала. Първоначално той се спрял на групата REM и тяхната песен „Shiney Happy People“.

Пeсента е създадена от общите творчески усилия на дуото the Rembrandts, състоящо се от Danny Wilde и Phil Solemn и създателите на сериала Michael Skloff и Allee Willis. Skolff и Willis са тези, които всъщност измислят текста на песента.

В рамките още на първата седмица, в която първоначалната едноминутна версия на песента излиза, тя се превръща в сензация. Музикалният лейбъл решава, че групата трябва да запише пълна версия на песента, което изпраща музикантите отново в студиото, за да завършат започнатото.

„I’ll be there for you“ застава на първа позиция в Billboard Hot 100 Airplay за 8 последователни седмици. Достига и номер 2 в музикалната класация на UK и номер 17 в US Billboard Hot 100.

За радост на българските фенове, новият епизод на сериала „Приятели“ не е единствения повод, който може върне спомените им за хубавата музика и филми на 90-те. На 11 юни в София ще се състои петото юбилейно издание на концерта „Обичам 90-те„, а първите потвърдили участие са групите La Bouche и Fun Factory. В нощта на 11-ти за всички, които присъстват, спомените от 90-те и хубавата денс музика ще бъдат основните виновници за добро настроение. Ако още нямате билет, може да си закупите от Eventim и магазините от тяхната мрежа.

MIKA e онлайн списание за музика и лайфстайл, което отразява най-новото в музикалния свят както от страната, така и от чужбина. Таргета на списанието са активните хора (18-40 години), които се интересуват от музикални събития и градския начин на живот.

Продължете понататък

No Banner to display

Музикапреди 4 седмици

VIVACOM подарява билети за концерта на Maluma

Lifestyleпреди 4 седмици

Загорка обединява двама емблематични български артисти

Tехнологиипреди 4 седмици

Технологичната общност в Бълагрия се събра на SQL Server 2019 Discovery Day за четвърта поредна година

Tехнологиипреди 4 седмици

Повече от 70 младежи ще трупат практически опит в лятната стажантска програма на VIVACOM

Tехнологиипреди 4 седмици

Acronis Foundation открива ново училище в Нуево Чимботе, Перу

Музикапреди 4 седмици

Дуо Оренда представи България на 33 Международен музикален фестивал – FIMU, в гр. Белфор, Франция

Tехнологиипреди 4 седмици

Подкрепяме борбата с пиратството, но не и репресията върху малкия и средния бизнес в страната

EDMпреди 3 седмици

July Morning идва с Eddy M в Cacao Beach Club

Tехнологиипреди 3 седмици

Venza ще си партнира с DataArt за разработването на високотехнологично решение в сферата на туризма

Музикапреди 3 седмици

‘Late Night Feelings’, новият албум на Mарк Ронсън

Горещо