Открийте ни и в

Tехнологии

Infozone вече е с нова версия за iPhone

MIKA

публикувано

на

infozonepr3Българското мобилно приложение Infozone представи изцяло обновената си версия 1.2 за iPhone*, която разширява значително неговите функции. Infozone представлява безплатна апликация за телефони и таблети, която позволява на потребителите да откриват през своите устройства информация за близките до тях търговски обекти, заведения, културни забележителности и др. С новата версия за операционната система iOS потребителите вече могат да виждат през телефона си маршрута до определен обект в близост до тях, както и да разглеждат галерии със снимки на обектите. Добавена е и англоезична версия на приложението. Infozone се предлага също и във версия за мобилната платформа Android.

„Революцията на клетъчните технологии през последните години направи възможно, всички ние да достъпваме лесно и бързо информация за околните обекти направо на екрана на своя смартфон или таблет.

С новото поколение мобилни апликации светът около нас вече не е толкова непознат, както беше преди и без значение дали търсим най-близкия магазин, пицария, аптека, банкомат, училище или паметник на културата, информацията за търсения обект идва буквално като на длан. Можем да видим снимки, информация за цените и работното време, да се свържем с обекта с един клик, да си поръчаме дадена стока и дори да платим направо през приложението. Това е една от най-значимите промени в следствие навлизането на мобилните технологии, а с новата версия на Infozone за iPhone ние разширяваме тези функции дори още повече“ – посочва Емилиян Енев, основател на Infozone.

Една от най-важните новости, достъпни във версия 1.2 на Infozone за iPhone е добавянето на пълноценна английска версия. С нея проектът вече става международен и получава възможност да се развива като глобална услуга за определяне местоположението на околни обекти навсякъде по света. Друга нова функция е Get Directions, която позволява начертаване на пътя до избран от потребителя обект върху виртуална карта. Очаква се това да улесни значително търсенето на обекти в приложението. Добавени са и допълнителни опции за споделяне на даден обект в социалните мрежи и други онлайн услуги. В новата версия е обновен и дизайнът на офертите, които търговските обекти в приложението могат да публикуват. Освен това те вече могат да добавят към профилите си и галерии със снимки, които се визуализират на целия екран на телефона. Възможностите за публикуване на контактна информация също са разширени.

Новата версия на Infozone за iPhone е достъпна за сваляне на адрес:
itunes.apple.com/bg/app/infozone/id702774603?mt=8

* – iPhone, iOS и Android са запазени марки на съответните уважавани от нас компании. Тези компании не са в партньорски отношения с Infozone.

MIKA e онлайн списание за музика и лайфстайл, което отразява най-новото в музикалния свят както от страната, така и от чужбина. Таргета на списанието са активните хора (18-40 години), които се интересуват от музикални събития и градския начин на живот.

Продължете понататък

No Banner to display

No Banner to display

Кинопреди 2 седмици

„Цар Лъв“ продължава да господства у нас с боксофис над 2 млн. лева досега!

Дръм и Баспреди 2 седмици

HMSU: Завръщането на Chase & Status

Tехнологиипреди 2 седмици

Кирил Николов-Дизела с нов опит за рекорд по маршрута Е4

Tехнологиипреди 2 седмици

Екипът на МенторМейт надхвърли 500 служители

Lifestyleпреди 2 седмици

Спечели вълнуващо пътешествие в Европа с Wizz Air, Радио N-JOY и American Tourister

Tехнологиипреди 2 седмици

eSky Group на 5-ти континент за 15-ия си рожден ден

Tехнологиипреди 2 седмици

DataArt пуска решение с отворен код, спестяващо време и ресурси на .NET разработчиците

Културапреди 2 седмици

Сборникът „Истории от 90-те“ с предпремиера във Варна този петък

Tехнологиипреди 2 седмици

Acronis пуска ключова нова версия на решението си за виртуализиране на компютърни системи и киберзащита на периферни устройства – Acronis Cyber Infrastructure 3.0

Tехнологиипреди 2 седмици

С апликацията E-SOS проследяваме в реално време новия опит за рекорд на Кирил Николов-Дизела

Горещо