Открийте ни и в
Exit Festival

Lifestyle

INSOFIA.TODAY – Уникална интернет услуга стартира официално за столичани!

MIKA

публикувано

на

Случвало ли Ви се е да си задавате въпросите ”Kъде на ново място да хапнем с приятели?”, “ Къде мога да спортувам нещо ново и по-различно, по-подходящо за мен?”, въобще “Какво ново има и къде е то?”.

Информацията до скоро се криеше в световната търсачка Google и за да стигнете до нея, трябваше да имате умения на “гуру“ в областта на търсенето на информация, която да е актуална и точна! Или поне така беше досега. Екип от млади и ентусиазирани българи промениха завинаги начина на откриване на най-новото около Вас! Засега услугата се предлага ексклузивно за столичани, но предстои локализиране и по другите големи градове в България.

Платформата inSofia.today, която те създадоха направи откриването на най-новото в София – лесно и напълно безплатно! Сайта или приложението позволяват на всеки потребител също да сподели с другите какво ново е забелязал около себе си и да го публикува. Голямата изненада обаче съвсем не е откриването на най-новото в София, а наистина уникалната възможност всеки желаещ потребител да опита нов продукт или услуга, които търси и то напълно безплатно!

Платформата се е заела с нелеката задача, да промени изцяло начина по който рекламата агресивно залива потребителите, като изтъква, че комуникацията между бизнеса и потребителя трябва да бъде на индивидуално, съвременно и най-важното позитивно ниво!

В процеса на откриване и опитване потребителя намира не само най-новото в София, днес, той намира за себе си най-добрия фризьор, най-доброто кафе, най-добрия спорт, най-доброто забавление, най-добрия начин да живее живота си – абсолютно безплатно!

Всичко, което трябва да направите е да създадете свой профил от интереси на адрес – www.insofia.today, след което да изтеглите приложението и да се възползвате от първите си покани!

MIKA e онлайн списание за музика и лайфстайл, което отразява най-новото в музикалния свят както от страната, така и от чужбина. Таргета на списанието са активните хора (18-40 години), които се интересуват от музикални събития и градския начин на живот.

Продължете понататък

No Banner to display

Lifestyleпреди 1 седмица

Боя за коса – как да направим правилен избор

Lifestyleпреди 1 седмица

КАРЛСБЕРГ БЪЛГАРИЯ С НОВО ПРЕДЛОЖЕНИЕ ПРИ БЕЗАЛКОХОЛНИТЕ БИРИ

Tехнологиипреди 1 седмица

Logitech представя ново решение за видео стрийминг за вашето домашно студио

Tехнологиипреди 1 седмица

VIVACOM дава поле за изява на ученици в официалните си профили в социалните мрежи

Tехнологиипреди 1 седмица

Фотоволтаични прозорци, магнитна брава и дървени фасадни профили – на едно изложение

Tехнологиипреди 1 седмица

Huawei обявява празнична сервизна кампания по случай деня на влюбените 14 февруари

Lifestyleпреди 1 седмица

Тайната на годежния пръстен

Tехнологиипреди 1 седмица

Suunto 7 с интегриран Wear OS и спорто проследяване

Tехнологиипреди 1 седмица

Актуализирането до Android 10 ПРАВИ ПРОБЛЕМИ НА НЯКОИ SONY СМАРТФОНИ

Tехнологиипреди 1 седмица

Мимо Гарсия коментира последните скандали между родители и учители

Горещо