Открийте ни и в

Музика

JEREMY? на британския инди-фестивал THE GREAT ESCAPE 2015

MIKA

публикувано

на

JEREMY? официално обявиха участието си във водещия фестивал за нова музика в Европа – THE GREAT ESCAPE. Събитието ще се състои между 14-16 май в Брайтън, Великобритания, като за изявата на нашите музиканти е отреден съботния ден.

Включването на родната група в програмата на тазгодишното юбилейно издание на утвърдения форум, става по покана и със съдействието на Музикалната конференция за Югоизточна Европа SeeMe. Музикалната конференция SeeMe прави най-големия скок в името на българската музика и предоставя възможност на формация от България да застане наравно с най-актуалните изгряващи имена на европейската сцена.

Jeremy_1

Изборът на SeeMe е JEREMY?. През успешната 2014 г, в която групата издаде два видео сингъла, обиколи България, събра хиляди фенове, прекрачи границите и стъпи на една от култовите сцени в Лондон – The 100 Club, тя успя да привлече и вниманието на експертите от музикалната конференция. Излизането на чувствената балада “Fake Fruits” предизвика лавина на музикалната сцена и дори промени звука на популярните музикални медии в страната.  Момчетата от JEREMY? ясно заявиха , че са готови за висок старт.

“Тази въможност е наша мечта от години и нещото, което показва колко е важно за музиката в България, че съществува събитие като SeeMe и хората, които са го създали! Щастливи сме, че това ще ни се случи! Приемаме предизвикателството и както винаги  – обещаваме всичко от себе си!”, сподели Ерсин, фронтменът на групата.

В рамките на десетото издание на THE GREAT ESCAPE, само за три дни, повече от 400 банди ще дадат всичко от себе си, за да бъдат забелязани от лейбъли и над 3000 представители на основните компании в музикалния бизнес като  Beggars Group, Ticketmaster, Universal Music Group и много други. Тридесет и четири различни локации в Брайтън, град на южния британски бряг, само на два часа път с кола от Лондон, предлагат бягство в музиката и възможност за всеки да открие на сцената на някой клуб новата група на десетилетието. Това се случи с Kassabian, Ed Sheeran, Alt-J, Adele и много други при участието им на THE GREAT ESCAPE през годините.

MIKA e онлайн списание за музика и лайфстайл, което отразява най-новото в музикалния свят както от страната, така и от чужбина. Таргета на списанието са активните хора (18-40 години), които се интересуват от музикални събития и градския начин на живот.

Продължете понататък

No Banner to display

No Banner to display

Кинопреди 2 седмици

„Цар Лъв“ продължава да господства у нас с боксофис над 2 млн. лева досега!

Дръм и Баспреди 2 седмици

HMSU: Завръщането на Chase & Status

Tехнологиипреди 2 седмици

Кирил Николов-Дизела с нов опит за рекорд по маршрута Е4

Tехнологиипреди 2 седмици

Екипът на МенторМейт надхвърли 500 служители

Lifestyleпреди 2 седмици

Спечели вълнуващо пътешествие в Европа с Wizz Air, Радио N-JOY и American Tourister

Tехнологиипреди 2 седмици

eSky Group на 5-ти континент за 15-ия си рожден ден

Tехнологиипреди 2 седмици

DataArt пуска решение с отворен код, спестяващо време и ресурси на .NET разработчиците

Културапреди 2 седмици

Сборникът „Истории от 90-те“ с предпремиера във Варна този петък

Tехнологиипреди 2 седмици

Acronis пуска ключова нова версия на решението си за виртуализиране на компютърни системи и киберзащита на периферни устройства – Acronis Cyber Infrastructure 3.0

Tехнологиипреди 2 седмици

С апликацията E-SOS проследяваме в реално време новия опит за рекорд на Кирил Николов-Дизела

Горещо