Открийте ни и в

Музика

JEREMY? НА КРАЧКА ОТ УСПЕХА В INTERNATIONAL SONGWRIGHTING COMPETITION!

MIKA

публикувано

на

Както стана ясно, JEREMY? са сред финалистите на престижния международен конкурс за песен INTERNATIONAL SONGWRIGHTING COMPETITION. Вече от около месец българската група се бори за зрителския вот с още само петнадесет конкурента от цял свят в категорията AAA (Adult Album Alternative). Песента „Fake Fruits“ достигна до този най-висок етап на престижната надпревара, след като бе селектирана в няколко кръга от авторитетно жури. Сред имената на съдиите влизат личности от водещите музикални компании в индустрията, както и артисти като Moby, Lorde, Bastille, Tom Waits, Boyz II Men, Keane и много други. Това позволи на JEREMY?, освен за призовете, определяни от журито, да се включат и в борбата за „Награда на публиката„.

[media-credit id=198 align=“alignleft“ width=“300″]jeremy_international_songwriting_competition_vote_cover (2)[/media-credit]

Българската банда се радва на широка подкрепа от страна на публика и медии. Според няколкото официално оповестени временни класирания до момента JEREMY? се движат сред челните две места, като при последното подреждане, от 8 април – седмица преди финала, те заемаха втора позиция. Остава само ден до затваряне на възможността за гласуване – 15 април, този петък, е последният срок. Всеки желаещ би могъл да ги подкрепи, давайки гласа си в Интернет, което става за секунди и без нужда от регистрация – на следния адрес:

ААА (Adult Album Alternative)
http://www.radioairplay.com/competition_votes/AAA%20(Adult%20Album%20Alternative).

Групата изказва своите благодарности за подкрепата до момента и занапред!

JEREMY? – FAKE FRUITS (Official Video)

 

MIKA e онлайн списание за музика и лайфстайл, което отразява най-новото в музикалния свят както от страната, така и от чужбина. Таргета на списанието са активните хора (18-40 години), които се интересуват от музикални събития и градския начин на живот.

Продължете понататък

Горещо