Открийте ни и в

Lifestyle

Johnnie Walker Blue Label: Облог между джентълмени

MIKA

публикувано

на

4

Актьорите Джъд Лоу и Джанкарло Джанини са звездите в краткия филм на Johnnie Walker Blue Label – “Облог между джентълмени“, режисиран от Джейк Скот. Филмът разказва историята на облог между двама мъже, борещи се за личен напредък чрез търсене на наистина изключително преживяване.

„Облог между джентълмени“ е заснет на Британските Вирджински острови в Карибско море и в Лондон и представя Джъд Лоу в ролята на човек, който въпреки че притежава всичко, използва облог като повод да предизвика себе си и да се пребори за нещо, което силно желае да притежава, но не може да си купи с пари.

В коментар за своето участие Лоу казва:

„Във филма става дума за усъвършенстване и прогрес, а това е нещо, към което се стремя в ежедневната си работа. Трябваше да усвоя нови умения при заснемането и това, съчетано с местата, които посетихме и където снимахме, и със съвместната работа с Джейк и Джанкарло, го превърна в наистина изключително преживяване.“

Откъс от краткия филм „Облог между джентълмени“ може да се види онлайн на www.youtube.com/johnniewalker. В световен мащаб „Облог между джентълмени“ се радва на изключителен интерес, като за първите 2 седмици е постигнал близо 17 милиона гледания и е 6-тият най-споделян рекламен клип в света.

 

Джуд Лоу

Джуд Лоу

„Облог между джентълмени“ е вдъхновен от коктейла Gentleman’s Wager, с който Ерик Лоринч печели титлата „Барман на годината“ в най-престижния конкурс за бармани Diageo World Class 2010 г. Това е коктейл, вдъхновен от историята, майсторството и характерa на JOHNNIE WALKER BLUE LABEL, пресъздадени и в краткия филм „Облог между джентълмени“. Рецептата въплъщава откривателския дух, редките преживявания и напредничавата индивидуалност на напитката. Както самия филм, тя не е никак сложна и дава възможност на главния герой, JOHNNIE WALKER BLUE LABEL, да изгрее в пълен блясък.

Gentleman’s Wager
9 части Johnnie Walker Blue Label
2 части шери „Pedro Ximénez“
1 част бренди „Poire Williams“
3 капки битер Peychauds
Налейте всички съставки в чаша за уиски (rock glass) и разбъркайте внимателно.

2

Джуд Лоу, „Облог между джентълмени“

При блендирането на JOHNNIE WALKER BLUE LABEL се използват само най-висококачествените редки уискита с върховно съвършенство, като само 1 от 10 000 бъчви съдържа уиски с подходящия характер, за да предаде своя забележително мек знаков вкус. Всяка бъчва се избира лично от самия майстор купажист на JOHNNIE WALKER – член на непрекъснато потекло от майстори купажисти отпреди 190 години – това е висшето изражение на приготвянето на уиски днес и забележително постижение за съвременната епоха.

Поставяно в индивидуално номерирани бутилки, то напомня за стила на уискито от XIX в. Майсторът купажист използва десетилетния си опит, за да избере някои от най-редките бъчви от резервите на JOHNNIE WALKER с тяхното качество, характер и вкус и да създаде силния, изтънчени мек характер на BLUE LABEL.

5

Джанкарло Джанини, „Облог между джентълмени“

BLUE LABEL притежава мек, балансиран аромат, със сухо усещане за дим (знаков вкус за JOHNNIE WALKER), примесено със сладостта на стафиди. Вкусът му се усеща най-добре, когато небцето е изчистено и охладено от вода с лед. Една глътка разкрива кадифеното усещане в устата, последвано от експлозия от вкусове. Веднага ще усетите лешници, мед, розови листа, шери и портокал. Следващите глътки ще ви наградят с още скрити тайни като кумкуат, лек ароматен дим, сандалово дърво, тютюн и тъмен шоколад.

Diageo е водещата световна компания в бизнеса с висококачествени алкохолни напитки с изключителна колекция от марки сред твърдия алкохол, бирата и виното. Тя включва уискитата Johnnie Walker, Crown Royal, JεB, Windsor, Buchanan’s и Bushmills, водките Smirnoff, Cîroc и Ketel One, а също така Baileys, Captain Morgan, Tanqueray и Guinness.

Diageo е глобална компания, чиито продукти се продават в повече от 180 страни по света. Тя се търгува на Нюйоркската фондова борса (DEO) и на Лондонската фондова борса (DGE). За повече информация за Diageo, неговите служители, марки и представяне, посетете www.diageo.com. За глобалните ресурси, насърчаващи отговорната консумация на алкохол чрез споделяне на най-добри практики, информация и инициативи, посетете DRINKiQ.com.

Celebrating life, every day, everywhere.

797908_600_10214

„Облог между джентълмени“

MIKA e онлайн списание за музика и лайфстайл, което отразява най-новото в музикалния свят както от страната, така и от чужбина. Таргета на списанието са активните хора (18-40 години), които се интересуват от музикални събития и градския начин на живот.

Продължете понататък

No Banner to display

No Banner to display

Кинопреди 2 седмици

„Цар Лъв“ продължава да господства у нас с боксофис над 2 млн. лева досега!

Дръм и Баспреди 2 седмици

HMSU: Завръщането на Chase & Status

Tехнологиипреди 2 седмици

Кирил Николов-Дизела с нов опит за рекорд по маршрута Е4

Lifestyleпреди 2 седмици

Спечели вълнуващо пътешествие в Европа с Wizz Air, Радио N-JOY и American Tourister

Tехнологиипреди 2 седмици

Екипът на МенторМейт надхвърли 500 служители

Tехнологиипреди 2 седмици

DataArt пуска решение с отворен код, спестяващо време и ресурси на .NET разработчиците

Tехнологиипреди 2 седмици

eSky Group на 5-ти континент за 15-ия си рожден ден

Културапреди 2 седмици

Сборникът „Истории от 90-те“ с предпремиера във Варна този петък

Lifestyleпреди 2 седмици

Последен шанс за участие в конкурса за мобилна фотография Huawei InFocus Awards с награда 10 хиляди евро

Lifestyleпреди 2 седмици

Лидл България те предизвиква да споделиш твоето мнение

Горещо