Открийте ни и в

EDM

Kite bar Градина „открива лятото“ с Camp Sessions

MIKA

публикувано

на

Познатите столични герои от бар „ПЕТЪК“ и club *MIXTAPE 5* откриват морския сезон на къмпинг Градина през идния уикенд с DJ парти в компанията на Camp Sessions crew. Звучи объркващо, но факт – тази година настроението от любимите столични парти локации се пренася за няколко месеца на юг от Бургас, на плажния Kite bar /къмпинг Градина/.
Откриването на сезона е на 5 и 6 юни, като през двете вечери зад DJ пулта ще застанат Emil Prize, SAVA, Xonic и DoLitte. Добро начало, за един добър сезон, през който ще има достатъчно музикални поводи за пътуване до морето.
Концертите започват още през втория уикенд на месец юни, когато ще можем да слушаме на живо бълагрскките хип-хоп виртуози – Bobo & The Gang от сцената на Kitе-а. Поводът е четвъртия рожден ден на бара, а датите са 12 и 13 юни.

1. PREVIEW Poster 4 Years Kite Bar

В парти-програмата през идния сезон са предвидени участията на любими български и чуждестранни гости, чиито дати предстои да бъдат обявени скоро. Сред тях са концертите на Deekline(UK), Ъпсурт live band, Рут Колева, Стефан Вълдобрев и „Обичайните заподозрени“, P.I.F., Spens и други.  Свежите летни джемове с приятни вокали и мелодични китари, запомнящите се лайв изпълнения на любими банди или заредените DJ вечери, чак до изгрев слънце са част от плана на Kite bar за предстоящия сезон.
Явно и тази година ще слушаме музика на плажа в Градина, но този път посрещнати от чисто новия асфалтов път, който свързва Черноморец и къмпинга.

MIKA e онлайн списание за музика и лайфстайл, което отразява най-новото в музикалния свят както от страната, така и от чужбина. Таргета на списанието са активните хора (18-40 години), които се интересуват от музикални събития и градския начин на живот.

Продължете понататък

No Banner to display

Горещо