Открийте ни и в
Jesus Christ Superstar

Lifestyle

KLM с гласов асистент в Google Home

MIKA

публикувано

на

снимка: ПР

KLM стартира своя интелигентен, интерактивен гласов асистент за опаковане в Google Home.  Чрез наскоро стартиралия бот за обслужване – ВВ(BlueBot), който използва изкуствен интелект, помага на пътниците да опаковат багажа си. В зависимост от дестинацията, продължителността на пътуването и прогнозата за местното време, предлага на пътниците индивидуални съвети за това какво да вземат.

„KLM е добре позната с индивидуалния си подход. Новата услуга в Google Home с BB е следващата стъпка в иновативната ни дигитална стратегия и първата стъпка с използване на глас. Тя предлага индивидуални услуги чрез Google Home с помощта на изкуствен интелект. Интерактивният асистент за опаковане дава добавената стойност, която KLM предлага на клиентите през цялото пътуване. “  – споделя Питер Гроневелд, старши вицепрезидент Дигитални технологии в Air France-KLM

Google Home е интелигентен високоговорител и позволява на потребителите да използват гласови команди, за да използват услугите. BB (Blue Bot) е обслужващият бот на KLM, който помага на  пътниците с интелигентен интерактивен гласов списък за опаковане. Услугата е достъпна и на устройства, поддържащи Google Assistant. В близко бъдеще, клиентите ще могат да изпратят списък с напомняния чрез Google Home до предпочитаната от тях социална медия.

Обслужващият бот ВВ на KLM използва ресурсите на изкуствен интелект, самоусъвършенства се и има своя собствена индивидуалност: услужлив, приятелски настроен и професионалист. ВВ стартира през септември 2017 г. и предлага на клиентите на KLM възможността да резервират билет чрез диалог в Messenger. Гласовият асистент за опаковане на багажа вече предоставя втора услуга с изкуствен интелект, а в бъдеще ще предлага повече услуги чрез различни социални медии.

MIKA e онлайн списание за музика и лайфстайл, което отразява най-новото в музикалния свят както от страната, така и от чужбина. Таргета на списанието са активните хора (18-40 години), които се интересуват от музикални събития и градския начин на живот.

Продължете понататък
Музикапреди 6 часа

Sylvie Vartan даде начало на турнето си с впечатляващ концерт в Париж

Lifestyleпреди 7 часа

Орлин Павлов и Лорина Камбурова се включват в първата открита тренировка за Kaufland София Полумаратон

Обществопреди 7 часа

Вода София дава път на последните иновации в сектора

Кинопреди 7 часа

„Огненият пръстен: Революция“ в кината от този петък

Джазпреди 7 часа

A to JazZ Festival се завръща с осмо издание на 6, 7 и 8 юли

Обществопреди 7 часа

13 държави от Азия представят изкуството и културата си в София

Интервюпреди един ден

Режисьорът Живко Ботев: „„Исус Христос – суперзвезда“ е рок операта на всички времена.“

Културапреди един ден

Психотрилърът „Съучастие“, едно от върховите постижения на Иън Банкс!

Lifestyleпреди един ден

Топ гримьорът Джулия Ангелова обучава млади таланти

Културапреди един ден

„Училището за Добро и зло“ от Соман Чейнани за пръв път на български език

Горещо