Открийте ни и в

Lifestyle

KLM с гласов асистент в Google Home

MIKA

публикувано

на

снимка: ПР

KLM стартира своя интелигентен, интерактивен гласов асистент за опаковане в Google Home.  Чрез наскоро стартиралия бот за обслужване – ВВ(BlueBot), който използва изкуствен интелект, помага на пътниците да опаковат багажа си. В зависимост от дестинацията, продължителността на пътуването и прогнозата за местното време, предлага на пътниците индивидуални съвети за това какво да вземат.

„KLM е добре позната с индивидуалния си подход. Новата услуга в Google Home с BB е следващата стъпка в иновативната ни дигитална стратегия и първата стъпка с използване на глас. Тя предлага индивидуални услуги чрез Google Home с помощта на изкуствен интелект. Интерактивният асистент за опаковане дава добавената стойност, която KLM предлага на клиентите през цялото пътуване. “  – споделя Питер Гроневелд, старши вицепрезидент Дигитални технологии в Air France-KLM

Google Home е интелигентен високоговорител и позволява на потребителите да използват гласови команди, за да използват услугите. BB (Blue Bot) е обслужващият бот на KLM, който помага на  пътниците с интелигентен интерактивен гласов списък за опаковане. Услугата е достъпна и на устройства, поддържащи Google Assistant. В близко бъдеще, клиентите ще могат да изпратят списък с напомняния чрез Google Home до предпочитаната от тях социална медия.

Обслужващият бот ВВ на KLM използва ресурсите на изкуствен интелект, самоусъвършенства се и има своя собствена индивидуалност: услужлив, приятелски настроен и професионалист. ВВ стартира през септември 2017 г. и предлага на клиентите на KLM възможността да резервират билет чрез диалог в Messenger. Гласовият асистент за опаковане на багажа вече предоставя втора услуга с изкуствен интелект, а в бъдеще ще предлага повече услуги чрез различни социални медии.

MIKA e онлайн списание за музика и лайфстайл, което отразява най-новото в музикалния свят както от страната, така и от чужбина. Таргета на списанието са активните хора (18-40 години), които се интересуват от музикални събития и градския начин на живот.

Продължете понататък

No Banner to display

Горещо