Открийте ни и в

Lifestyle

KLM с признание от пътниците в TripAdvisor

MIKA

публикувано

на

 

              

KLM принадлежи към 10-те най-големи европейски авиокомпании, според сайта „TripAdvisor Travellers ‘Choice“ . Компанията е с още 2 класирания в топ 10 на най-добрите бизнес и икономична класи в Европа. С годишната класация на TripAdvisor, това са единствените награди в туристическата индустрия, които се основават на мнението на пътниците и представят най-доброто обслужване, качество и удовлетвореност на клиентите.

„Ние сме развълнувани да анонсираме любимите авиокомпании на общността на TripAdvisor и да покажем под прожекторите превозвачите, които предлагат най-добрите услуги и изживявания, така както KLM го прави за своите пътници. Авиоиндустрията предлага много нови ценови продукти, но потребителите продължават да търсят превозвачи, които дават стойност и качествен опит. Наградите на Travellers ‘Choice за авиокомпании отличават превозвачите, които удовлетворяват и надвишават очакванията на пътниците. Ето защо те получават най-високи оценки от тях.“ – споделя Брайън Салцбург, старши вицепрезидент и генерален мениджър на TripAdvisor Flights.

TripAdvisor е най-големият туристически сайт в света. С над 600 млн. отзива и мнения, той  обхваща най-голямата селекция от пътувания в целия свят – приблизително 7,5 милиона квартири, авиокомпании, атракции и ресторанти. TripAdvisor осигурява на пътниците мъдростта на пътешествениците, за да им помогне да решат къде да отседнат, летят, какво да правят и къде да се хранят. В сайта се сравняват цените от над 200 хотела за резервации, така че пътниците могат да намерят най-ниската. Сайтовете с марката на TripAdvisor са достъпни на 49 пазара и са най-голямата туристическа общност в света с 455 милиона средномесечни уникални посетители.

 

MIKA e онлайн списание за музика и лайфстайл, което отразява най-новото в музикалния свят както от страната, така и от чужбина. Таргета на списанието са активните хора (18-40 години), които се интересуват от музикални събития и градския начин на живот.

Продължете понататък
Реклама
Интервюпреди 4 седмици

Васил Петров: „Аполония е дълга традиция, но винаги те предизвиква да направиш нещо ново“

Gamingпреди 4 седмици

София ще има своя Нощ на игрите

Lifestyleпреди 4 седмици

Следете в реално време: WIND2WIN – първото уиндсърф предизвикателство по Черноморие!

Културапреди 4 седмици

Третата книга от поредицата на хитовата „Прелъстена” е тук!

Кинопреди 4 седмици

46 филма и много любов на CineLibri 2018!

Кинопреди 4 седмици

В новия трейлър на „Мери Попинз се завръща“ зрителите ще станат свидетели на зрелищното „кацане“ на невероятната Мери

EDMпреди 3 седмици

Диското изпраща лятото в MEMENTO

Музикапреди 3 седмици

Djane Monique събра Стойчо Керев и Снежана Макавеева в музикалния проект „Самодива”

Lifestyleпреди 3 седмици

Хиляди подкрепиха националите в Lidl фен зони

Lifestyleпреди 3 седмици

Моделът Юлия Кулиш избира ризи за Дидо от Д2

Горещо