Открийте ни и в

Събития

Leader Talks: споделено лидерство

MIKA

публикувано

на

Днес от 19 часа PM: Club ще бъде домакин на поредното издание на Leader Talks – серия събития, които срещат публиката с утвърдени лидери от различни области, които споделят в оригинален формат своя професионален път и принципи на успеха.

Форматът на събитието е интервю, последвано от дискусия в уютната и неформална обстановка на клуба, а специален гост на днешното събитие е Страци Кулински – директор на Американския университет в България. „Приех да учатвам в този форум, защото вярвам че всеки един човек може да стане лидер, стига да го вярва истински. Всяко събитие, което носи яснота за горното изречение е много ценно, особено за младите хора“, споделя той. Страци Кулински е първият роден у нас ръководител на университета в Благоевград и е възпитаник от първия му випуск. Преди да поеме поста на президент на АУБ, Кулински е работил за компании като Intelsat TiVo, Merill Lynch и Metromedia International Inc.

Задачата да провокира с въпросите си г-н Кулински ще има другият специален гост на Leader Talks – Юли Тонкин. По образование той е магистър фармацевт, но по призвание е професионален покер играч, ментор и учител. Тонкин се интересува от бизнес и финанси, и днес е успешен предприемач и инвеститор.

Leader Talks е проект на Асоциацията на българските лидери и предприемачи (ABLE) и се развива вече четири години, но едва сега намери най-подходящото място за своите срещи.

Форумът идеално се допълва с новата серия събития :PM Bar Sessions, която се провежда всяка сряда. След 21:00 часа гостите ще се насладят на необходимата глътка въздух в средата на работната седмица – питие и приятен разговор с приятели с уютна атмосфера, елегантно допълнена от  музика на живо. Специално избрани млади български групи ще се редуват на сцената на :PM Bar Sessions – тази сряда противодействаме на студеното време с горещата Sonia Membrenio (X-Factor) в компанията на la Bandа и селекция от ретро хитове резидентите ALX DJ, DJ Vasquez.

[media-credit id=2 align=“aligncenter“ width=“640″]Straci Kulinski[/media-credit]

MIKA e онлайн списание за музика и лайфстайл, което отразява най-новото в музикалния свят както от страната, така и от чужбина. Таргета на списанието са активните хора (18-40 години), които се интересуват от музикални събития и градския начин на живот.

Продължете понататък

No Banner to display

No Banner to display

Кинопреди 2 седмици

„Цар Лъв“ продължава да господства у нас с боксофис над 2 млн. лева досега!

Дръм и Баспреди 2 седмици

HMSU: Завръщането на Chase & Status

Tехнологиипреди 2 седмици

Кирил Николов-Дизела с нов опит за рекорд по маршрута Е4

Lifestyleпреди 2 седмици

Спечели вълнуващо пътешествие в Европа с Wizz Air, Радио N-JOY и American Tourister

Tехнологиипреди 2 седмици

Екипът на МенторМейт надхвърли 500 служители

Tехнологиипреди 2 седмици

eSky Group на 5-ти континент за 15-ия си рожден ден

Tехнологиипреди 2 седмици

DataArt пуска решение с отворен код, спестяващо време и ресурси на .NET разработчиците

Културапреди 2 седмици

Сборникът „Истории от 90-те“ с предпремиера във Варна този петък

Lifestyleпреди 2 седмици

Последен шанс за участие в конкурса за мобилна фотография Huawei InFocus Awards с награда 10 хиляди евро

Lifestyleпреди 2 седмици

Лидл България те предизвиква да споделиш твоето мнение

Горещо