Открийте ни и в

Tехнологии

LG показва новите SOUNDBAR и X-BOOM аудио системи

MIKA

публикувано

на

LG Electronics (LG) обяви, че ще представи своите най-усъвършенствани саундбар тонколони и аудио системи по време на изложението CES 2016. Част от смарт аудио екосистемата LG Music Flow, новите тонколони значително подобряват изживяването при гледането на домашно кино с множеството си опции за настройки на звука. LG ще използва сцената на CES и за да представи най-новата си X-Boom аудио система, която идва с пълен набор от вълнуващи нови функции за всяко парти или събиране.

Новите саундбар тонколони на LG – SH8, SH7 и SH6 осигуряват на потребителите множество опции и правят избирането на най-подходящата аудио система за техните нужди изключително лесно. Всяка тонколона има елегантен и тънък дизайн, който безпроблемно се съчетава с почти всеки вид интериор. Идеално допълнение към системите за домашно кино, усъвършенстваните SH8 и SH7 са в комплект с безжичен събуфер, осигуряващ плътни бас тонове, които подсилват звука от тонколоните. От друга страна, тонколоните SH6 се състоят от шест независими говорителя и използват иновативна структура за въздушен пренос, която ефективно подчертава дълбоките тонове, позволявайки на SH6 да излъчва мощен звук от компактната си система от говорители.

Моделите тонколони от 2016 имат един единствен бутон за настройване, който позволява свързването със системите за домашно кино да става лесно и бързо. Възможен е и отдалечен достъп до основните функции на тонколоните чрез дистанционното на телевизора, което прави управлението на звука изключително лесно. Най-новите тонколони на LG също поддържат новата функция, разработена от компанията – Adaptive Sound Control (ASC), която позволява на устройствата автоматично да променят настройките си, така че да се синхронизират с различни видове медия, за да се извлече максимума от разнообразието на съдържанието. Възможностите на тонколоните за свързване чрез Bluetooth, Google Cast™ и Auto Music Play увеличават потенциала на свързаност, като предоставят на потребителя няколко варианта за свързване. Поддържайки едновременно свързване чрез Wi-Fi и Bluetooth, новите саундбар тонколони на LG позволяват на потребителите автоматично да превключват между различни видове съдържание и да избират метода на свързаност, който е най-подходящ за случая.

[media-credit id=2 align=“aligncenter“ width=“1021″]X-Boom_OM7560[/media-credit]

Бързите и удобни начини за свързване, които тонколоните на LG притежават заедно със безжичните говорители Music Flow позволяват на тези мощни устройства да предават каквото и да е съдържание, намиращо се на смартфон. Възможността за лесно Bluetooth свързване на тонколоните на LG P7 и P5 гарантира красив звук безжично където и да е и по всяко време.

По време на CES 2016 LG също ще представи три нови X-Boom системи — два самостоятелни модела LG X-Boom Solo (OM7560 и OM5560) и модела CM9960. X-Boom системите изпълняват функцията на цялостни системи за забавление, осигурявайки както мощен звук, така и безжична свързаност. И двата самостоятелни модела X-Boom Solo могат да се похвалят с цялостни аудио системи, поместени във всяка тонколона, което им дава възможност да доставят наситен звук, изключително подходящ  за партита и по-мащабни събирания. Функцията на X-Boom — Sampler Creator позволява на потребителите да запишат всеки звук или мелодия на своя смартфон и безжично да я прехвърлят на X-Boom системата, като след това могат да я добавят в дигиталния звуков пулт, от който диджеите могат да избират просто чрез натискането на бутон. И трите продукта имат уникалната функция — Party Thruster lever, която позволява на потребителите да създадат запленяващо и многоцветно светлинно шоу, което перфектно допълва звучащата музика. Богатите светлини и висококачественото аудио правят всяко парти незабравимо.

“Серията Music Flow се радва на огромен успех и чрез нея LG оставя значителна следа в аудио бизнеса,” каза Браян Коун, президент и изпълнителен директор на LG Home Entertainment Company. “Нашите нови soundbar тонколони и аудио системи X-Boom предоставят невероятна възможност на LG да привлече вниманието към своите усъвършенствани аудио продукти по време на най-голямото изложение за потребителска електроника в света.”

[media-credit id=2 align=“aligncenter“ width=“2090″]SH8_SH7[/media-credit]

MIKA e онлайн списание за музика и лайфстайл, което отразява най-новото в музикалния свят както от страната, така и от чужбина. Таргета на списанието са активните хора (18-40 години), които се интересуват от музикални събития и градския начин на живот.

Продължете понататък

Tехнологии

Gravitech улеснява работата от вкъщи

MIKA

публикувано

на

от

В извънредната ситуация, която през последните седмици обхвана страната ни, на голяма част от българите се налага да изпълняват служебните си задължения от дома. В тази тежка за мнозина обстановка, значението на софтуерните решения за работа от разстояние и системите за управление на бизнеса става все по-ключово.

“Бизнес софтуерът винаги е бил от полза за фирмите и е повишавал тяхната ефективност. В сегашната обстановка обаче неговите предимства изпъкват още повече, позволявайки на редица компании да са по-гъвкави, да се реорганизират по-бързо  и да посрещнат трудностите по-лесно” – споделя Иван Лалев, съосновател на българската компания за бизнес софтуер Gravitech, която предлага разнообразни бизнес софтуерни решения, улесняващи работата от дома.

Сред тях са едноименната ERP система за управление на всички бизнес процеси, както и модулите и, които също така се предлагат по отделно. Те включват софтуер за управление на взаимотношенията с клиентите (т.нар. CRM – Customer Relationship Management), складов софтуер, модул логистика и транспорт, фактуриране  както и иновативната онлайн система за управление на човешките ресурси. Системите позволяват лесно и удобно управление на всички аспекти от бизнеса от всяка локация, свързана с интернет.

„Тези софтуерни продукти са оптимизирани за българския бизнес и могат да посрещнат много от неговите нужди в настоящата криза, да му добавят гъвкавост и мобилност. Вярваме, че в този труден момент най-важно е да пазим здравето – нашето и това на нашите близки. В същото време можем да продължим да изпълняваме професионалните си задължения, използвайки иновативни софтуерни системи“ – споделя още Иван Лалев.

Предлаганите от компанията решения дават възможност за работа от всякъде и по всяко време. Те могат да спестят редица ненужни за служителите действия като ходене до определени търговски обекти и клиенти, както и до офисите. В резултат това може не само да предпази екипите в настоящата кризисна ситуация, а и да направи фирмите по-конкуренти на пазара. А това ще бъде от ключово значение за тях в предстоящите трудни за икономиката времена.

Продължете понататък

Tехнологии

Мнемоника стана златен партньор на Acronis

MIKA

публикувано

на

от

Българската технологична компания Мнемоника разширява партньорството си с Acronis и ще предлага цялото им портфолио от продукти на родния пазар.Това партньорство дава уникална възможност за комбиниране на традиционни решения за резервираност на информацията и продукти за киберзащита от ново поколение. Услугите на Acronis в облака способстват бързо и безпроблемно внедряване на защита, което традиционно отнема месеци.

През последната година партньорството между двете компании се разви повече от успешно. За този период в над 30% от проектите са били предложени и продукти от портфолиото на Acronis.

От 2019 г. досега бяха организирани 2 събития в София и страната, на които Acronis и Мнемоника представиха съвместно решения за информационна сигурност.

„Дългогодишният опит и високата квалификация на екипа на Мнемоника ще допринесат за развитието на бизнеса на Acronis в България. Те са важна част от партньорската ни мрежа на Балканите и обединявайки усилията на двете компании, все повече бизнеси ще имат достъп до иновативните решения за киберзащита на Acronis. Киберзащитата в дигиталния свят се превръща в пета основна човешка нужда, особено в моменти като настоящия, когато много хора трябва да работят от домовете си и да използват домашни мрежи, каза Иван Дудин, регионален директор продажби на Acronis.

„Модерните решения на Acronis за резервно съхранение, защита от вируси, възстановяване на данни, съхранение, синхронизиране и споделяне на файлове разширяват възможностите за решения и услуги в сферата на киберсигурността. В този момент темата става все по-важна и се радваме, че можем да отговорим на търсенето на клиентите с най-висок клас продукти и разбира се – с наш висококвалифициран екип, който да осигури безпроблемно внедряване и надеждна техническа поддръжка. Продуктите на Acronis се използват в над 150 страни и осигуряват пълноценна защита за повече от 5 милиона потребители и над 500 000 фирми. Радваме се да сме част от партньорската мрежа на глобален лидер“, каза Вихрен Славчев, изпълнителен директор на Мнемоника.

През 2019 г. екипът на Мнемоника нарасна с 30%. В него работят вече двама сертифицирани специалисти, които имат достъп до ресурси на Acronis, предоставящи им разширени технически знания.

Продължете понататък
Tехнологиипреди 3 седмици

Премиерата на SONY PLAYSTATION 5 може да бъде отложена.

Lifestyleпреди 3 седмици

Часовник Rotary Heritage Titanium Automatic

Lifestyleпреди 3 седмици

Хамилтън Пулсар възроден с нов PSR цифров часовник

Tехнологиипреди 3 седмици

Конкурсът MSI Creator Awards 2020 приема участия Покажете вашата креативност!

Lifestyleпреди 3 седмици

Всичко, което трябва да знаете за Allbirds, абсурдно удобната марка за обувки

Музикапреди 3 седмици

Провеждането на 65-тото издание на Евровизия се измества за 2021 година

Tехнологиипреди 3 седмици

VIVACOM дарява 500 таблета за дистанционно обучение на МОН

Tехнологиипреди 3 седмици

Славка Лесидренска (Слава Леси): ЗНАМ, че не искаме да губим близки

Музикапреди 4 седмици

Hug or handshake е най-новият проект на българската музикална сцена

Tехнологиипреди 4 седмици

M3 Communications Group, Inc. ще предоставя безплатни PR услуги на НПО с цел по-добра информираност за коронавируса

Горещо