Открийте ни и в
Exit Festival

Tехнологии

LG ще покаже нова версия на WEBOS SMART TV платформата си на CES 2016

MIKA

публикувано

на

На международното Изложение за потребителска електроника (Consumer Electronics Show или CES) 2016 в Лас Вегас, LG ще разкрие новата си SMART TV линия, която ще е оборудвана с най-новата webOS 3.0 смарт TV платформа. LG webOS 3.0 е проектирана, за да осигури изключително потребителско преживяване, което позволява по-интуитивна навигация из функциите на телевизора. От въвеждането ѝ през 2014 г., LG webOS е призната за една от най-функционалните смарт TV платформи от повечето водещи експерти в сферата и различни публикации. С допълнителни възможности и повече съдържание, webOS 3.0 продължава да предлага основните функции, които превърнаха webOS в предпочитаната платформа от мнозина, но в същото време е допълнена с нови иновации, които ще допаднат на още по-широка аудитория.

LG webOS 3.0 предлага три магически смарт функции: Magic Zoom, Magic Mobile Connection и подобрена Magic Remote, които издигат потребителското преживяване на изцяло ново ниво. Magic Zoom позволява на потребителите да увеличават обекти и букви без никакво влошаване на качеството на картината. А с Magic Mobile Connection, потребителите могат лесно да свържат мобилен телефон към техния LG SMART TV чрез LG TV Plus апликацията на тяхното мобилно устройство, за да получат достъп до мобилните си апликации на екрана на телевизора. Обновената Magic Remote е проектирана, за да направи управлението на декодера по-лесно, чрез добавени допълнителни бутони на дистанционното управление. Функцията Screen Remote е преработена с нов дизайн, така че да опрости потребителския интерфейс за по-малко безпорядък и повече удобство.

Проектиран с идеята да доставя лесен начин да се насладите на качествено дигитално съдържание, webOS 3.0 въвежда Channel Plus, уникална функция, която осигурява голямо разнообразие от over-the-top (OTT) съдържание в удобен за потребителя формат. Channel Plus предлага единен списък с канали, който комбинира OTT съдържание с познатите излъчвани телевизионни канали, което дава възможност на потребителите да гледат OTT съдържание като сърфират през каналите, както обикновено биха правили. Channel Plus може да бъде контролиран и чрез апликация, така че да дава препоръки за програмата с помощта на екранни приложения. Благодарение на партньорство със Xumo (www.xumo.com), Channel Plus предлага изобилие от висококачествено, безплатно дигитално съдържание от радио- и телевизионни оператори и публикации като Bloomberg, TIME Inc., Condé Nast Entertainment и The Wall Street Journal. За да бъде по вкуса на още по-широка публика, голямо разнообразие от премиум съдържание, като това на BuzzFeed, PopSugar, и Mode Media, и от изгряващите Digital Networks и Multi-Channel Networks (MCNs) е също достъпно на Channel Plus, както и международни пакети с програми.

LG SMART TV с webOS 3.0 предлага и изобилие от други нови и подобрени функции, за да ви пренесе на още по-високо ниво на забавление от домашното гледане:

  • Channel Advisor анализира навиците ви на гледане и показва предстоящите времеви пояси и информация за програмите, които често гледате
  • Multi-view ви позволява да гледате различни канали по едно и също време или един канал и Blu-ray филм, например
  • Music Player app пуска музика чрез webOS 3.0 TV високоговорителите, дори когато телевизорът е изключен
  • My Channels and Live Menu са подобрени с нови под-функции, за да са по-полезни на потребителите
  • IoTV апликацията позволява контрол от екрана на smart home уредите от LG, както и от други производители, които са съвместими с LG IoTV

„Щастливи сме с webOS 3.0 – основно модернизиране откакто тази напредничава технология за TV платформа бе представена за пръв път през 2014 г.”, каза Брайън Куон, президент и главен изпълнителен директор на LG Home Entertainment Company. „Историята на webOS за Simple Connection, Simple Switching and Simple Discovery наистина се свърза с потребителите и показва много ясно нашата ангажираност за гарантиране на водещата ни роля на смарт TV пазара с иновации и изобретателност”.

webOS 3.0 SMART TV платформата на LG за 2016 г. ще бъде представена на щанда на компанията във Лас Вегас Convention Center, Централна зала #8204 от 6 до 9 януари.

MIKA e онлайн списание за музика и лайфстайл, което отразява най-новото в музикалния свят както от страната, така и от чужбина. Таргета на списанието са активните хора (18-40 години), които се интересуват от музикални събития и градския начин на живот.

Продължете понататък

No Banner to display

Събитияпреди 1 седмица

Излъчиха българските финалисти в CHIVAS VENTURE 2020

Музикапреди 1 месец

Песента става 19-ият по ред #1 сингъл на певицата в Billboard

Културапреди 1 месец

Алек Попов и невероятната „Митология на прехода“ – за полета на фантазията без забрани!

Кинопреди 1 месец

Какво да очакваме от филма и саундтрака „Котките“

Културапреди 1 месец

Излезе „Най-голямата книга за Хитър Петър и Настрадин Ходжа”

Музикапреди 1 месец

DRIVE YOUR LIFE ще участват на Wolf Fest – Вълчата пътека 2020 

Lifestyleпреди 1 месец

Празнична коледна селекция по канал Da Vinci на 24-ти и 25-ти декември

Tехнологиипреди 1 месец

СИХРЕ 2020: Оптимални условия за хорека сектора, разширен тематичен обхват и продукти от последно поколение

Tехнологиипреди 1 месец

Nokia 7.1 е третият смартфон модел на марката, който ще получи Android 10 след Nokia 9 PureView и Nokia 8.1

Tехнологиипреди 1 месец

Коледно филмово забавление за цялото семейство от VIVACOM

Горещо