Открийте ни и в

Tехнологии

LG ще представи новия си бранд LG SIGNATURE по време на CES 2016

MIKA

публикувано

на

По време на CES 2016, LG Electronics (LG) официално ще представи своята нова гама продукти с бранд LG SIGNATURE. Този бранд обединява най-добрите продукти на компанията по отношение на технология и дизайн. Визията, която компанията има за LG SIGNATURE, е съдържанието на бранда да се запази изчистено и изискано, следвайки същността на всеки свой продукт. Стартовите предложения от гамата на LG SIGNATURE включват красивия 4K OLED телевизор с поддръжка на HDR, усъвършенствана перална машина от серията TWIN Wash™, ултра модерен хладилник Door-in-Door™, футуристичен хибриден пречиствател на въздуха, мултифункционална двойна фурна и TurboSteam™ миялна машина, която е същинско произведение на изкуството. С разширяването си във времето брандът LG SIGNATURE ще включва и други продукти.

[media-credit id=2 align=“aligncenter“ width=“1024″]LG SIGNATURE-OLED TV[/media-credit]

OLED телевизор с най-добрите технологии за максимално потапяне в картината

OLED телевизорът от серията LG SIGNATURE е удостоен с награда “Най-добра иновация” на CES 2016 и е пример за абсолютна елегантност със своя изчистен дизайн, който елиминира всички ненужни елементи, за да осигури максимално потапяне в картината. OLED телевизорът LG SIGNATURE е с уникалния дизайн на компанията Picture-on-Glass, който се състои само от ултра тънък 2,57-милиметров OLED панел, с гръб от полупрозрачно стъкло и фронтално насочена саундбар аудио система. За постигането на този изчистен профил, който се слива по естествен начин с всеки интериор, дизайнерите са премахнали всички ненужни елементи и са поставили тонколоните в стойката.

OLED телевизорът от LG SIGNATURE гамата е обозначен с етикет Ultra HD Premium от UHD Alliance (UHDA), който свидетелства за това, че продуктът отговаря на най-високите стандарти за резолюция, висок динамичен обхват (high dynamic range), изключителни нива на осветеност, много нюанси на черното, широка цветова гама и високо качество на звука.

С поддръжка на HDR, затъмнение на пикселите (Pixel Dimming), 10-битов панел и 10-битова изчислителна мощност, функцията ColorPrime Pro и новата операционна система webOS 3.0, OLED телевизорът LG SIGNATURE въплъщава най-доброто, на което индустрията е способна към момента.

Перална машина като никоя друга

Уникално изглеждащата перална машина LG SIGNATURE е подобрена версия на на LG TWIN Wash™, показана пред публика за първи път на изложението CES през 2015 г. Двадесет и четири-инчовата перална машина с предно зареждане LG SIGNATURE е още по-надеждна, по-удобна и по-елегантна от преди. Тя включва уникалното отделение MINI Wash, намиращо се под основното перално отделение.

Минималистичният дизайн на пералната машина LG SIGNATURE е подчертан от красивия потребителски интерфейс Quick Circle, който се управлява чрез докосване и е разположен под ъгъл 17 градуса, за да е лесно видим. Може да отворите вратата от тип Push Open, дори когато ръцете ви са заети – нужно е само леко да я натиснете. Покритието от емайл не само придава елегантен вид на пералнята, но и предпазва от следи от пръсти и корозия.

Пералната машина LG SIGNATURE е оборудвана с патентованата технология на LG Centum System™, която подобрява надеждността и енергийната ефективност чрез усъвършенствана система на окачване. Шумът по време на експлоатация значително е намален, защото технологията Centum System™ намалява вибрациите на барабана по време на пране.

Американската версия на пералната машина LG SIGNATURE ще предложи различен дизайн и по-голям капацитет от 30 инча.

 

Хладилник, който запазва свежестта на продуктите

Хладилникът LG SIGNATURE е въплъщение, както на интуитивния дизайн, така и на еволюцията в иновациите. Като реверанс към иновативния дух на спечелилия много награди дизайн врата-във-врата (Door-in-Door™), LG добавя допълнителна разработка Knock-on Door-in-Door, която превръща матовото Door-in-Door™ отделение в прозрачно с едно просто почукване. Прозрачната повърхност дава възможност на клиентите да надникнат в хладилника без да се налага да отварят вратата, а това гарантира значителна оптимизация на енергийния разход, като намалява загубата на студен въздух.

Още по-иновативна е и новата функция Auto Door Open, която автоматично отваря вратата, когато някой се приближи до хладилника, а това осигурява бърз и лесен достъп дори и когато ръцете ви са пълни с покупки.

Хладилникът LG SIGNATURE е с инверторен линеен компресор от LG, който автоматично настройва охлаждащия си капацитет въз основа на натовареността, генерира по-малко вътрешно триене благодарение на уникалния си дизайн и има 10-годишна гаранция.

 

Уред, който пречиства въздуха пред очите ви

LG вярва, че нищо не е по-важно от чистия въздух. Изключителният дизайн на пречиствателя за въздух LG SIGNATURE дава възможност процеса по пречистване да е видим и за очите благодарение на прозрачния панел на този уред. Оборудван с иновативната функция Aqua-Cyclone, този пречиствател използва силата на водата, за да филтрира вредни химикали и замърсители, като същевременно гарантира и необходимото ниво на влажност в помещението. Уредът притежава филтриращата система на LG Semi-Permanent Filter System, която позволява на потребителите да свалят, почистват и употребяват повторно филтрите за период до 10 години, като така пестят и време, и пари.

Фините частици прах обикновено са невидими с просто око, но клиентите могат да видят качеството на въздуха в помещението като просто погледнат умния индикатор Smart PM1.0 на LG. Поставен в близост до дисплея за управление, индикаторът използва четири различни цвята светлина, за да обозначи концентрацията на супер фини частици прах.

“Нашият водещ принцип е да гарантираме, че същността на продуктите ни се запазва от момента на генериране на идеята до крайното потребителско преживяване,” каза Браян На, изпълнителен вицепрезидент и завеждащ глобалните маркетинг активности на LG. “LG SIGNATURE е въплъщение на всичко, което е важно за LG и се надяваме да предадем тази философия на клиентите, които оценяват страхотни продукти, направени от знакови марки.”

[media-credit id=2 align=“aligncenter“ width=“683″]LG SIGNATURE-OVEN RANGE[/media-credit]

Продуктите LG SIGNATURE ще се предлагат на ключови пазари в Северна Америка, Европа и Азия след CES. Посетителите на CES могат да посетят щанда на LG между 6-9 януари в Las Vegas Convention Center, централна зала #8204, за да видят отблизо LG SIGNATURE. За повече информация относно други продукти на LG, които ще бъдат представени на CES, моля посетете www.LGnewsroom.com/ces2016.

 

MIKA e онлайн списание за музика и лайфстайл, което отразява най-новото в музикалния свят както от страната, така и от чужбина. Таргета на списанието са активните хора (18-40 години), които се интересуват от музикални събития и градския начин на живот.

Продължете понататък

No Banner to display

Горещо