Открийте ни и в

Tехнологии

LG ELECTRONICS показа най-големия в света OLED дисплей

MIKA

публикувано

на

Световният лидер в производството на OLED телевизори LG Electronics (LG) инсталира на Южнокорейското летище Инчхон два от най-големите OLED дисплея в света. За да проектира мащабните конструкции, които красят главния терминал на многократно награждаваното леитище, LG работи в тясно сътрудничество с прочутото френско дизайн студио Wilmotte & Associés.

Всяка видео инсталация се състои от 140 55-инчови извити OLED панела, които заедно формират извити дисплеи, издигащи се на 13 метра височина и простиращи се на 8 метра дължина, което се равнява на 3 големи товарни контейнера. За да демонстрират максимално възможностите на OLED технологията, двата извити дисплея ще излъчват разнообразно съдържание, като например фойерверки озаряващи нощното небе. Всеки пиксел в OLED дисплея излъчва своя собствена светлина, което премахва нуждата от масивна LED подсветка. Това допълнително олекотява конструкциите и им позволява лесно да се закрепят на тавана.

“Тези OLED дисплеи перфектно допълват напредналите технологии, с които нашето летище е известно”, сподели Парк Ван-су, президент и изпълнителен директор на международното летище Инчхон. “Ние винаги сме готови да покажем на милионите пътуващи всяка година, че най-иновативните технологии произлизат от Корея. ОLED технологията е отличен пример за това.”

“Най-голямaта OLED видео стена в света със сигурност е нещо, с което да се гордеем, но ние сме по-развълнувани относно възможността да покажем на пътниците от цял свят магията на OLED,” каза Ро Си-Йонг, старши вицепрезидент и оглавяващ “бизнес към бизнес” решенията в LG Electronics. “Ползите от OLED технологията трябва да бъдат видяни, а не просто описани с думи”.

[media-credit id=2 align=“aligncenter“ width=“1024″]OLED Signage Incheon Airport_2[/media-credit]

[media-credit id=2 align=“aligncenter“ width=“678″]OLED Signage Incheon Airport_3[/media-credit]

[media-credit id=2 align=“aligncenter“ width=“678″]OLED Signage Incheon Airport_4[/media-credit]

MIKA e онлайн списание за музика и лайфстайл, което отразява най-новото в музикалния свят както от страната, така и от чужбина. Таргета на списанието са активните хора (18-40 години), които се интересуват от музикални събития и градския начин на живот.

Продължете понататък

No Banner to display

Горещо