Открийте ни и в

Lifestyle

LIDL с рецепти за вкусни смутита с плодове и зеленчуци

MIKA

публикувано

на

снимка: ПР

Лидл България стартира серия от предложения за рецепти за бързо и лесно приготовление на детокс смутита с плодове и зеленчуци. Всяка сряда до края на февруари на Фейсбук страницата на Лидл България (www.facebook.com/lidlbulgaria) ще бъдат публикувани рецепти от основателя на проекта за здравословен и балансиран начин на живот „Здравей“ Албена Тонкин. На 3 февруари Албена ще сподели своите препоръки и съвети относно здравословното хранене по време на лайв-чат във Фейсбук страницата на Лидл България.

И през зимните месеци на годината асортиментът на Lidl включва качествени плодове и зеленчуци – комбинация от типични за сезона продукти и екзотичен избор от авокадо, манго, личи, черимоя, нар и др. От началото на годината Лидл България отчита увеличение на потреблението на плодове и зеленчуци с около 10 % спрямо същия период през 2016 г.

MIKA e онлайн списание за музика и лайфстайл, което отразява най-новото в музикалния свят както от страната, така и от чужбина. Таргета на списанието са активните хора (18-40 години), които се интересуват от музикални събития и градския начин на живот.

Продължете понататък

Горещо