Открийте ни и в

Компании

Lidl ще представи висококачествени бебешки дрешки от био памук по време на форума “Време за бебе”

MIKA

публикувано

на

Лидл България участва във форума за бременност и първи грижи за бебето „Време за бебе“ (www.babytime.bg), който ще се проведе на 1 и 2 април в Интер Експо Център, зала „Витоша“. На щанда на Lidl бъдещи и настоящи родители ще имат възможността да научат повече за продуктите от марките на търговската верига, необходими за грижата на новороденото: бебешки дрешки с марка Lupilu и пелени Toujours.

Бебешките дрешки с марка Lupilu за момиченца и момченца, които са в продажба в търговската мрежа на Лидл България от понеделник, 3 април, са изработени от био памук. Нишките на органичния памук са много гладки, здрави и дълготрайни. Това прави текстила по-качествен и издръжлив. Бъдещите родители ще имат възможността да се запознаят и с асортимента от пелени и мокри кърпи за нежната детска кожа Toujours. Продуктите за бебета на Лидл България са с оптимално съотношение качество-цена и са идеален помощник на родителите в грижата за най-малките.

Посетителите на щанда на Lidl ще могат да се уверят в качеството на пелените и дрешките, и ще имат шанс да спечелят награди.

MIKA e онлайн списание за музика и лайфстайл, което отразява най-новото в музикалния свят както от страната, така и от чужбина. Таргета на списанието са активните хора (18-40 години), които се интересуват от музикални събития и градския начин на живот.

Продължете понататък

Lifestyle

KLM предоставя филми с аудио описание за незрящи пътници по време на полет

MIKA

публикувано

на

от

снимка: ПР

Чрез системата си за развлечения на борда, KLM вече предлага филми с аудио описание на своите междуконтинентални* полети. По този начин и  незрящите пътници също ще могат да се наслаждават на филми. Това отразява амбицията на KLM да предлага на пътниците незабравими преживявания по време на пътуване.

Първите филми с аудио описание са: Всички мои мъже, Кингсман, Златният кръг и Лего Нинджаго. През следващите месеци ще бъдат добавени още филми.

Аудио описанието е средство, чрез което филмите и телевизионните програми могат да бъдат достъпни за незрящи хора. По време на прекъсванията на диалога, диктор описва всички визуални елементи. Той описва героите – изражението на лицето и местоположението им, развитието на сюжета.

* Предлага се на борда на всички самолети Boeing 777 и Boeing 787 на KLM.

Продължете понататък

Lifestyle

Turkish Airlines предлага самолетни билети с отстъпка

MIKA

публикувано

на

от

Turkish Airlines, авиокомпанията, която лети до повече страни в света от която и да е друга, предлага 15% намаление за всички вътрешни и международни полети на пътниците, които изтеглят последната версия на мобилното приложение на превозвача и закупят билети между 18 и 20 януари 2018 г.

Новото мобилно приложение предлага много по-добро потребителско преживяване при планирането на пътувания, закупуването на билети и използването на специалната услуга на Turkish Airlines – Miles&Smiles. Покупката на билети, правенето на резервации и прегледът на запазените полети вече се случват по-бързо от всякога с обновеното мобилно приложение.

Добавени са и различни варианти за плащане, за да могат пътниците да изберат най-подходящия. По този начин те лесно могат да закупят билетите си, да запазят данните на кредитните си карти или да ги сканират с камерата на телефона си.

Приложението запаметява предишните резервации и предпочитания на пътуващите, като по този начин всеки клиент получава уникални предложения.  

Чрез приложението пътниците могат много по-изчерпателно да се възползват и от услугата Miles&Smiles, като използват натрупаните си километри пътувания за закупуване на билети и допълнителни отстъпки, както и като прехвърлят километри на други потребители.

Повече информация и възможност за изтегляне на мобилното приложение може да откриете ТУК.

Продължете понататък

Горещо