Открийте ни и в

Музика

Living Football на Ханс Цимер и Лорн Балф е темата на Световното първенство по футбол

MIKA

публикувано

на

Sony Music & FIFA с удоволствие потвърждават новината, че музикалната тема, съпровождаща изнасянето на националните знамена преди всяка среща от Световното първенство по футбол в Русия е сменена с нова инструментална пиеса,озаглавена “Living Football”, специално създадена от световноизвестните композитори Ханс Цимер (носител на наградата на Академията) и Лорн Балф.

Въвеждането на новата музикална тема е част от целия пакет промени, които FIFA предприема по отношение на официалните песни, озвучаването и музикалната атмосфера преди, по време и след футболните срещи.

FIFA е изключително щастлива от начина, по който публиката посреща промените и ще продължава да търси и развива нови инициативи с цел да предложи на зрителите още по-забавна атмосфера на стадионите по време на Световното първенство.

MIKA e онлайн списание за музика и лайфстайл, което отразява най-новото в музикалния свят както от страната, така и от чужбина. Таргета на списанието са активните хора (18-40 години), които се интересуват от музикални събития и градския начин на живот.

Продължете понататък

No Banner to display

Горещо