Открийте ни и в

Музика

LOGO5 подгряват MIKE SKINNER & MURKAGE на 14 януари в София

MIKA

публикувано

на

Mike Skinner и Murkage пристигат за първи път в България за шоу на 14 януари, този четвъртък, в Терминал 1. Скинър и манчестърските продуценти, обединени в колектива Murkage, обещават над три-часов сет за гостуването си в София. Групата от двама ди-джея и три МС-та представя новия проект TONGAграйм, трап, денсхол, хип-хоп, разбъркани в голям актуален музикален коктейл от Острова!

Тук, за разлика от познатото си амплоа, с което придоби световна известност, Майк Скинър се подвизава в ролята на диджей. На въпроса какво може да очаква публиката на подобно парти, Скинър отговаря кратко и ясно: „party bass“. С компанията още на три емсита (Murkage Dave, Oscar #Worldpeace и Mista Silva) и втори диджей (Klepto DJ) София ще се превърне в столица на английската парти музика за една дълга нощ.

Вечерта ще бъде открита в 21:00 със сетовете на Drippy и Xonic, а от 22:30-23:00 идва ред на LOGO5 с тридесет-минутен лайв. TONGA превзема клуба точно в 23:00, като участниците обещават минимум три часов сет, с напълно отворен край, според желанието на самите тях. Афтър партито е поверено отново на Xonic.

Билети за събитието се разпространяват в мрежата на Eventim.bg. На каси Пикадили, Германос, Офис 1, На тъмно, Usit colours, Технополис, Техномаркет, OMV, Билетен център НДК, Арена Армеец, Строежа, както и онлайн през сайта на компанията. Броят на билетите е ограничен, препоръчва се предварителното им закупуване!

Ето и програмата по часове:

Mike Skinner & Murkage present TONGA
MIKE SKINNER – DJ
MURKAGE DAVE – MC
KLEPTO DJ – DJ
OSCAR #WORLDPEACE – MC
MISTA SILVA – MC

Line Up:
21:00 – Doors open
21:00 – Drippy (DJ Set)
21:40 – Xonic (DJ Set)
22:30 – Logo5 (Live)
23:00 – TONGA takeover – Mike Skinner & Murkage (Live)
02:00 – After Party – Xonic (DJ Set)

MIKA e онлайн списание за музика и лайфстайл, което отразява най-новото в музикалния свят както от страната, така и от чужбина. Таргета на списанието са активните хора (18-40 години), които се интересуват от музикални събития и градския начин на живот.

Продължете понататък

No Banner to display

Горещо