Открийте ни и в

Музика

Гледайте „Луди Пеперуди“ на Хилда Казасян

Хилда Казасян представи видеоклипа към сингъла „Луди Пеперуди“. Автор на музиката и аранжимента е Христо Йоцов, а текста е на Добромир Славчев. Режисьор на видеото е Кирил Кирилов – Кико.

MIKA

публикувано

на

Хилда Казасян представи видеоклипа към сингъла „Луди Пеперуди“. Автор на музиката и аранжимента е Христо Йоцов, а текста е на Добромир Славчев. Режисьор на видеото е Кирил Кирилов – Кико.

{youtube}JU2t0A7CQZs{/youtube}

„Готов е!!!
Съвсем горещ от днес го споделям първо с вас.Колко искам да ви хареса!
Благодаря ти Кико, благодаря ти Маги.
Това всъщност е моята истинска музикална покана за старта на моето турне.
ЧАКАМ ВИ !!!“ – написа Хилда Казасян в официалната си страница във Facebook.

На 9 май Хилда Казасян, заедно с музикантите Христо Йоцов, Михаил Йосифов, Живко Петров и Милен Кукошаров се отправят на национално концертно турне. То ще се осъществи благодарение на подкрепата на Виваком и Уникредит Булбанк и ще обхване 7 от най-големите градове в България.

Това са: Русе на 9 май, Бургас – 10 май, Варна – 15 май, Велико Търново – 16 май, Стара Загора – 23 май и Пловдив – 24 май.

Финалният концерт на турнето ще бъде в София на 29 май в емблематичния Сатиричен театър „Алеко Константинов“.

Началният час на всички концерти е 19.00 ч.

Билетите за дългоочакваното турне на Хилда Казасян, което ще зарадва почитателите на джаз музиката в седем от най-големите градове в България, са вече в продажба.

Освен познатите теми от репертоара на певицата, гостите на концертите, ще имат удоволствието да са сред първите чули на живо най-новото парче на певицата, което предстои да види бял свят броени дни преди началото на турнето.

 

MIKA e онлайн списание за музика и лайфстайл, което отразява най-новото в музикалния свят както от страната, така и от чужбина. Таргета на списанието са активните хора (18-40 години), които се интересуват от музикални събития и градския начин на живот.

Продължете понататък

Горещо