Открийте ни и в

EDM

Menno de Jong пристига в София по покана на феновете

MIKA

публикувано

на

Menno de Jong ще зарадва българските фенове на електронната музика със сет на 28 ноември 2015 г., събота, в софийския Live & Loud Club (бившият Cosmo Club) на ул. “Позитано” 8. Това е негово трето гостуване в София, като този път по покана на Tranc3motion, crowd-funding организация на фенове на електронната музика, която само за първата година от съществуването си покани в София имена като Aly&Fila, Dennis Sheperd, Photographer, Indecent Noise, Sean Tyas и RAM.

Menno de Jong е холандски DJ и продуцент, записвал за едни от най-големите електронни лейбъли в Европа и основател на независимия лейбъл Intuition Recordings, както и сегашния собственик & A&R на In Trance We Trust, лейбъл основан от самия Tiesto. Той е сред първите DJ-и със собствен подкаст, създал Intuition Radio show и Menno de Jong’s Cloudcast. Сред изпълнителите, с които си е сътрудничил, са имена като Paul van Dyk, Tiesto и Armin van Buuren. Menno се е изявявал на световни музикални събития и клубове като Tomorrowland, Mystery Land, Amnesia в Ибиса и Love Parade в Берлин и е едно от най-реномираните и постоянно имена в сферата на транс музиката.

Support DJs: Soulplay & Bobe

Повече за Tranc3motion: www.dgty-promo.com/faq
Билети за партито можете да намерите тук.

Club Live & Loud: https://www.facebook.com/liveandloudbg/

MIKA e онлайн списание за музика и лайфстайл, което отразява най-новото в музикалния свят както от страната, така и от чужбина. Таргета на списанието са активните хора (18-40 години), които се интересуват от музикални събития и градския начин на живот.

Продължете понататък

Горещо