Открийте ни и в

Музика

MORPHINE TRIBUTE поставя началото на фестивалния сезон

MIKA

публикувано

на

[media-credit id=2 align=“aligncenter“ width=“1024″]Nacbuktu (2)[/media-credit]

 

Лятото е разгара си, фестивалите подготвят трескаво програмите си, но преди всички тях концертът MORPHINЕ TRIBUTE ще сложи своеобразното начало на музикалния сезон.

Концертът в София под надслов SexyMUSIC night e на 18.07.2015 и ще събере на една сцена Иван Гатев (вокал, китара – Контрол, Локмаруху, Musicoholic, The Number Nein), Петър Александров (ударни инструменти – ЛокМаруху, Светльо and The Legends, No more many more), Иво Иванов (бас – No more many more) и Димитър Бакърджиев (саксофон – Rebelites, Бразз Асоциация, „Нощ за сексИмузика”).

Феновете на музиката знаят, че MORPHINE е група с неповторим стил,  определян като low rock. Началото е сложено през 1989 г. в Кеймбридж, където Mark Sandman, Dana Colley и Jerome Deupree сформират безкитарното трио. Две години по-късно на пазара е и първият им албум “Good”. Следват албумите “Cure for pain” и “Yes” и напълно логично идва и световният успех. Името “Моrphine” прозлиза от мита за гръцкия Бог на съня Морфей.

Групата от музиканти, котио се събират, за да направят този трибют  в България ще изсвири различни парчета от творчеството на MORPHINE. И тъй като този трибют не се е случвал отдавна, за да засилим удоволствието, вечерта ще бъде специално подгрята от NACBUКTU с кавъри на Erykah Badu, Selah Sue, Jamiroqua, както и с техни авторски парчета. Това е идеална възможност да се срещнете с една нова слънчева група. Преди това ще можем да чуем и сета със секси – нощна музика на Краси Москов /Z-rock/, както и ще завършим с още един негов сет доста по-късно в нощта.

Не забравяйте, че концертът е и своеобразно warm up party за АЙЛЯК ФЕСТ 2015! Същата вечер ще разбулим и тайните около петото издание на фестивала на айляка!

 

Бъдете айляк, бъдете над нещата!

 

Очакваме ви на 18.07.2015 в Маймунарника! Новини за събитието може да следите на https://www.facebook.com/events/1448318678820703/

Билети може да закупите от тук – http://www.ticketpro.bg/jnp/music/1626741-morphine-tribute.html

Вратите се отварят в 19:00

 

19:30 – 20:00 DJ set Краси Москов /Z-rock/

20:00 – 21:00 – NACBUKTU

21:00 – 21:30 – DJ set Краси Москов /Z-rock/

21:30 – 23:15 – Morphine tribute

23:15 – 24:00 – DJ set Краси Москов /Z-rock/

 

NACBUKTU

 

 

MORPHINЕ TRIBUTE

 

 

MIKA e онлайн списание за музика и лайфстайл, което отразява най-новото в музикалния свят както от страната, така и от чужбина. Таргета на списанието са активните хора (18-40 години), които се интересуват от музикални събития и градския начин на живот.

Продължете понататък

No Banner to display

Горещо