Открийте ни и в

Полезно

MUSEUM OF LESS ORDINARY отваря врати в София за една седмица

MIKA

публикувано

на

От руините на ресторант на ул. Славянска ще се появи един необикновен музей. В него трябва да се довериш на собствените си сетива, затова насочващите табелки са излишни. Тях можеш да напишеш сам, вслушвайки се във вътрешния си глас.

За целта Museum of Less Ordinary събира различни експонати, които те провокират да го чуеш по-ясно. Част от тях са скрити от очите на посетителите в дървени кутии с отвор, с докосване трябва да познаеш какво има в тях и да му дадеш оценка. Други предоставят нови усещания за слуха и зрението с илюстрации и музикална инсталация, а обонянието и вкуса ще бъдат изкушени от less ordinary коктейли с Finlandia.

Куратори на събитието са студио Комплект, които познаваме от работата им с One Design Week, списанията Light и Едно, изложби и събития от програма “Култура” на Столична община. По Museum of Less Ordinary те работят като част от кампанията на водка Finlandia, 1000 Years of Less Ordinary Wisdom, която е вдъхновена от автентичните избори, обединени в 14 теми. Независимо дали са на авантюристични откриватели или на влюбени в новото и различното, те провокират да търсим собственото си “аз” във време на последователи.

Museum of Less Ordinary те очаква на Славянска 29, отворен е между 17 и 23 юли, от 16:30 до 22:00 часа.

Повече на facebook.com/FinlandiaVodkaBG

MIKA e онлайн списание за музика и лайфстайл, което отразява най-новото в музикалния свят както от страната, така и от чужбина. Таргета на списанието са активните хора (18-40 години), които се интересуват от музикални събития и градския начин на живот.

Продължете понататък

No Banner to display

Горещо