Открийте ни и в

Музика

Niconé гостува на BLENDER Club

MIKA

публикувано

на

Blender PosterНа 28 ноември в BLENDER Club очакваме екстравагантният и талантлив DJ и продуцент Niconé. След като успя да ни разтърси със звучният си денс сет миналата година, този път се завръща рамо до рамо с неговият „partner in crime“- Sascha Braemer в дългоочакван back to back session.
През 2011 г. Niconé и Sascha Breamer, записват техния all killer, no filler албум “Romantic Thrills”, част от който е и клубния хит„Caje“- емблематичният ремикс за BLENDER Club, превърнал се в неизменна част от сетовете на резидентите на клуба. За няколко години и двамата успяват да наложат имената си на европейската клубна сцена, да завладеят музикалните чартове като Beatport и да пропагандират изцяло различен подход в хаус музиката със съвместният си проект- лейбълът DANTZE.
На 28 ноември ще имаме удоволствието да станем свидетели на шеметното присъствие на Niconé и Sascha Breamer зад пулта в BLENDER Club, което гарантирано ще бъде незабравимо преживяване.

MIKA e онлайн списание за музика и лайфстайл, което отразява най-новото в музикалния свят както от страната, така и от чужбина. Таргета на списанието са активните хора (18-40 години), които се интересуват от музикални събития и градския начин на живот.

Продължете понататък

No Banner to display

Горещо