Открийте ни и в
Exit Festival

Tехнологии

Nokia 3.2 – вълнуващ и достъпен с огромен дисплей и двудневна батерия

MIKA

публикувано

на

София, 6 юни 2019 – HMD Global, домът на телефоните Nokia обяви, че от тази седмица стартират продажбите на Nokia 3.2 и в България.

Nokia 3.2 комбинира най-големия HD+ дисплей в своя ценови клас с вече набралата популярност двудневна батерия и най-новия Android 9 Pie.

Най-добрият дисплей, двудневна батерия и подобрено представяне

За цялостно подобряване на представянето на устройството, Nokia 3.2 съчетава по-голяма сравнена с много други висококачествени смартфони батерия, с добавена хардуерна и софтуерна производителност . За да изцеди и последната капка енергия от огромната батерия, функцията Adaptive Battery, внедрена в Android 9 Pie, управлява фоновите приложения, като използва AI и се учи от поведението на потребителя, за да знае кога да задейства или увеличава мощността на определени приложения или процеси. Дори има достатъчно мощност, за да поддържа за два дни най-големия дисплей, който някога сме инсталирали в смартфон. Nokia 3.2 разполага с впечатляващ 6,26-инчов HD + дисплей, така че да премахне излишното взиране и допълнително натоварване, докато гледате любимите филми и сериали.

Базиран на мобилната платформа Qualcomm® Snapdragon™ 429, смартфонът разполага с 2/16 GB памет, с които се справя с разнообразни задачи без усилие. Той е сред първите смартфони Nokia със специална светлина за съобщения – бутонът за включване свети с пулсираща светлина, за да ви подскаже, кога имате ново съобщение и е необходимо да прегледате приложенията си.

Персонализирано изживяване, което се адаптира с времето

За пръв път на пазара се появява смартфон с отделен бутон за Google Assistant. Nokia 3.2 ще революционизира начина, по който комуникирате със своя смартфон. Само натиснете бутона веднъж, за да получите достъп до Google Assistant и да получите помощ относно посока на движение, телефонни разговори, слушане на музика или за да получите отговори на своите въпроси. Сега чрез Google Assistant можете да правите повече и да получавате информация по-бързо от всякога. С двойно натискане на бутона ще получите обобщена информация за вашата дневна програма от Google Assistant с интелигентни съвети и персонализирана информация, включително транспортна обстановка, сметки за плащане и всичко заложено в календара ви, за да не закъснявате за срещи никога повече. Ако натиснете и задържите бутона, ще активирате режим „уоки-токи“, в който Google Assistant ще регистрира вашите запитвания, включително цели изречения, докато не освободите бутона. *

Много от най-важните функции на Nokia 3.2 са захранвани с помощта на изкуствен интелектNokia 3.2 ви позволява да използвате Google Assistant и без да отключвате своя телефон, ако изберете тази опция от настройките. Ще можете по-лесно да извършвате основни дейности като настройка на часовника и аларми за напомняне, да слушате музика или да задавате въпроси.

Чист, сигурен и актуален, Android 9 Pie и Android One

Nokia 3.2 е с Android 9 Pie. Смартфонът е включен в програмата Android One, което означава, че предоставя най-новите Android иновации и софтуерни преживявания. Смартфоните Nokia с Android One предлагат голям обем за съхранение на снимки и живот на батерията, както и месечни актуализации на защитата за период от три години, плюс две основни актуализации на операционната система.

Nokia 3.2 ще получава месечни актуализации на сигурността за период от три години и две основни актуализации на операционната система, като част от програмата Android One. В допълнение Google Play Protect сканира над 50 милиарда приложения всеки ден, за да защити телефона ви от зловреден софтуер. Това класира Nokia 3.2 след най-защитените телефони на пазара. Идва също и с полезни, иновативни и лесни за достъп услуги като Google Assistant, които ви помагат в ежедневието, както и с Google Photos с безплатно хранилище за снимки във висока резолюция.

*Функцията Google Assistant не е налична на български език

MIKA e онлайн списание за музика и лайфстайл, което отразява най-новото в музикалния свят както от страната, така и от чужбина. Таргета на списанието са активните хора (18-40 години), които се интересуват от музикални събития и градския начин на живот.

Продължете понататък
Компаниипреди 2 седмици

JYSK България отчита ръст от 27,5% в оборота и 28,8% увеличение на касовите бонове

Телевизияпреди 2 седмици

„Да продадеш колата си“ с премиерни епизоди по Discovery Channel

Музикапреди 6 дни

Нов албум и ново видео представиха Pavell & Venci Venc’ с подкрепата на HELL ENERGY

Фестивалпреди 4 седмици

Най-големите звезди на българския хип-хоп ще взривят сцената на HELL ENERGY Fest

Галерияпреди 5 дни

Изявени БГ артисти в експериментална обща изложба в рамките на „Принт. Тест. Арт.“

Lifestyleпреди 5 дни

Вълшебна Коледа с подаръци в Сердика Център

Музикапреди 5 дни

Bomfunk MC’s, En Vogue, Kosheen, Nana, Vengaboys на Spice Music Festival 2020

Lifestyleпреди 5 дни

Билетите за Евровизия 2020 в продажба от 12 декември

Обществопреди 2 седмици

Звездите завършват житейския си път по различен начин, често експлозивно. Но какво остава (или не) след смъртта на една звезда?

Tехнологиипреди 5 дни

A1 предлага смартфони Samsung, Huawei, Honor и Nokia в коледната си кампания

Горещо