Открийте ни и в

EDM

ORJAN NILSEN кани феновете си да бъдат част от новия му видео клип

MIKA

публикувано

на

снимка: https://www.facebook.com/OrjanMusic

Понякога да правиш музика не е просто да избираш правилните звуци и мелодии. В повечето случаи е да споделяш щастливи моменти с близките си. И това е доказанооще веднъж в лицето на норвежкия продуцент и диджеи Orjan Nilsen, който кани феновете си да споделят любовта си със света.

Целейки да сподели вълна от позитивни мисли и емоции, Orjan кани феновете си да изпратят 15-20 секундни видеа от техни щастливи моменти с любимите си хора, с приятели, семейството, а защо не и с техните домашни любимци. Официалния видео клип на парчето Orjan Nilsen feat. Mike James – What It’s All About, което бепредставено на света от Armin van Buuren в радиошоуто му A State of Trance, ще бъде свъкупност от всики тези моменти и ще цели да покаже „what love its all about“.
Феновете, които бъдат избрани да бъдат част от финалния продукт ще получат лимитирана серия тениска , заедно с персонализирана картичка с автограф от артиста.
Клиповете могат да бъдат изпращани на love@orjannilsen.com до 29-ти Ноември, един ден преди официалното издаване на парчето от лейбъла Armada Music. Дотогава феновете имат достатъчно време да покажат какво е любовта за тях във формата на мини-клип.

MIKA e онлайн списание за музика и лайфстайл, което отразява най-новото в музикалния свят както от страната, така и от чужбина. Таргета на списанието са активните хора (18-40 години), които се интересуват от музикални събития и градския начин на живот.

Продължете понататък

No Banner to display

Горещо