Открийте ни и в

Музика

Ozric Tentacles с промо видео за предстоящият концерт

MIKA

публикувано

на

Музиката на Ozric Tentacles е силно повлияна от Steve Hillage и Gong, но въпреки всичко, те успяват и да създадат, съхранят и шлифоват свой музикален стил, чрез комплексните си аранжиментите и философия на съществуване. Групата е привлякла вниманието на феновете със своя стил на психеделичния рок, уникални live пърформанси, използващи мощта на синтезатори, китари, и семплери, както и аудиовизуални ефекти, интегрирани светлини и проекторни цветни и псайх ефекти. В музиката им можем да усетим с лекота елементите на funk и jazz fusion-а, прогресив рока, dub / reggae, както и амбиент, като всичко това е преплетено с електронни елементи, PSY-trance и техно.

Бандата е призната като една от най–влиятелните за фестивалната сцена и култура в Обединеното Кралство и тяхното развитие е тясно свързано с участията им на Glastonbury Festival.

Очаква ни наистина един от най – уникалните концерти, случвали се някога в България. Концерт, който ще събере на едно място прогресив фанатици, хипита, рокаджии, музиканти, PSY-trance маниаци и електронни музикални ентусиасти. Възрастовата група ще е също разнородна.

Билети могат да бъдат намерени в мрежата на ticketlogic.bg – http://wrongevents.ticketlogic.bg/,  www.bilet.bg/каси/, както и в The Wrong Bar. Early Bird билетите, които са 20лв са пред изчерпване.

MIKA e онлайн списание за музика и лайфстайл, което отразява най-новото в музикалния свят както от страната, така и от чужбина. Таргета на списанието са активните хора (18-40 години), които се интересуват от музикални събития и градския начин на живот.

Продължете понататък

No Banner to display

Горещо