Открийте ни и в

Музика

P.I.F. И REWIND С КОНЦЕРТ В ЛОНДОН НА 25 ФЕВРУАРИ!

MIKA

публикувано

на

Българските банди P.I.F. и REWIND са поканени за концерт в Лондон на 25 февруари, четвъртък. Събитието се организира от Строежа и The 100 Club, като домакин е именно легендарния английски клуб, намиращ се на 100 Oxford Street. Към родните групи, като трети участник, ще се присъедини със собствен сет JERSEY BUDD от Лестър.

Предстоящото гостуване в The 100 Club ще бъде второ за P.I.F. През ноември 2014-а, заедно се Jeremy?, постигнаха абсолютно разпродаване на всички места, което е предпоставка и сега организаторите силно да препоръчват предварителното закупуване на билети. P.I.F. са на етап съвсем прясно издаден пети студиен албум, което означава, че наред с най-популярните песни, като Приказка, Колело, Невидимо дете, Сън в съня, Оставам тук, Не спя и много други, публиката в английската столица ще чуе и нова продукция от групата.

За другата българска формация – Rewind, това ще бъде първа изява на лондонска сцена. Музикантите в състава са Владимир Михайлов (вокали, китара), Михаела Ненова (цигулка, глас, укулеле), Юрий Божинов (бас-китара) и Мартин Профиров (барабани). От английска страна събитието ще бъде подкрепено с участието на Jersey Budd, често познат със соловите си изяви, но в случая ще бъде представен с пълна банда. Джърси Бъд има един албум и три EP-та, като любопитно за неговата кариера е регистрирането на общ концерт с Kasabian в Royal Albert Hall, както и фактът, че самият Tom Meighan от същата група е записвал бек вокали за някои от песните му. Излизал е на една сцена с The Rifles, The Enemy, James Morrison.

На 25 февруари вратите на The 100 Club отварят в 19:30 местно време, а концертната част стартира в 20:15 и ще продължи до 23:45. Билети за общия концерт на P.I.F., Rewind и Jersey Budd се разпространяват чрез две компании за онлайн-закупуване – We Got Tickets (www.wegottickets.com/event/348208) и Billetto (billetto.co.uk/en/events/pif) на цени от 10 паунда при предварително закупуване и 12 паунда на място.

===

Събитие във Фейсбук:
PIF / Rewind / Jersey Budd – Live at The 100 Club, London / 25 February 2016
https://www.facebook.com/events/1730281343857075/?active_tab=highlights
 
Jersey Budd – She Came Back

 

MIKA e онлайн списание за музика и лайфстайл, което отразява най-новото в музикалния свят както от страната, така и от чужбина. Таргета на списанието са активните хора (18-40 години), които се интересуват от музикални събития и градския начин на живот.

Продължете понататък

No Banner to display

Горещо