Открийте ни и в

Музика

Pavell & Venci Venc’ в яростен картинг двубой с Dee & X

MIKA

публикувано

на

The Fast and The Furious – HipHop Edition е следващото поколение забавление в сърцето на най-големият търговски център в София – Sofia Ring Mall.

В две издания през месец май ще се проведат първите картинг битки между водещи хипхоп изпълнители. Първата битка е между изключително успешните Pavel и Venci Venc и хоста на годината Dee и един от най-успешните бийтмейкъри в България – X.

Момчетата ще се изправят един срещу друг на 10 май (неделя) точно в 16:00 в Karting Ring Sofia в Sofia Ring Mall (София, ул. Околовръстен път 214). Победителите ще изнесат безплатен концерт от 17:00 в Sofia Ring Mall, а загубилите ще имат възможността да предизвикат други рап изпълните за следващото издание на The Fast and The Furious.

Феновете на двата отбора също няма да останат разочаровани. За тях са подготвени много награди и изненади. Единственото, което ще трябва да направят, за да участват е да дойдат и да направят своя залог за един от двата отбора.

Очакваме ви на 10 май! Елате и подкрепете любимите си изпълнители!

MIKA e онлайн списание за музика и лайфстайл, което отразява най-новото в музикалния свят както от страната, така и от чужбина. Таргета на списанието са активните хора (18-40 години), които се интересуват от музикални събития и градския начин на живот.

Продължете понататък

Горещо