Открийте ни и в

Музика

POWERWOLF се присъединяват към SOFIA METAL FEST 2016

MIKA

публикувано

на

POWERWOLF са една от най-очакваните от феновете в региона млада и силна група! Те ще са втората основна група (Co-Headliner) на 10 април заедно с голямата четворка на европейският траш метъл: KREATOR.

POWERWOLF – няма друга метъл банда постигнала подобен успех през последните години. С албума „Blood Of The Saints”(2011) те престояха 3 седмици в класацията за немски албуми, като дори достигнаха да номер 23! Немският Metal Hammer избра групата за „ascenders of the year”, а албумът за „Power Metal album of the year”.
С  албума „Preachers Of The Night”(2013) POWERWOLF постигнаха това, до което друга метъл група не е достигала до тогава:  Вълците достигнаха до първа позиция в класацията за немски албуми! Това лято беше издаден шестият им албум “Blessed & Possessed” и без съмнение личи, че Вълците ще продължат успешната си история!

Музикалният стил, съдържателната и визуална концепция е това, което прави Powerwolf наистина уникални на сцена. Включването на каламбури в текстовете, пищното и богато оборудвано шоу с множество сценични елементи и мрачен вид на всички от групата ги превърна в една от най-търсените и желани лайв банди.

POWERWOLF впечатляват не само докато ги слушате, но и на сцената, там където са истински майстори на забавлението. Те не разчитат само на фантастичните си песни, а  владеят и празнуват с феновете си метъл партито, игриво включващо религиозни и духовни елементи. Светлинното им шоу и декорацията в сакрални дизайни ни въвеждат пък в правилната тържествена атмосфера. Със сигурност на никой от последователите на бандата няма да бъде позволено да си проправи път към дома, без да бъде осветен от фронтмен-свещеника Attila. Powerwolf комбинират всички елементи на едно вълнуващо събитие, което ще ви накара да настръхнете, нещото което спечели на групата репутацията на  една от най-добрите концертни групи. На живо от сцената, вълкът ще привлече всички на негова страна!

Освен с потвърдено хедлайнерско турне в Европа и Русия, групата е с потвърдени участия и на най-големите европейски фестивали като Wacken Open Air, Summer Breeze, Graspop, Masters of Rock, Bloodstock, Hellfest.
POWЕRWOLF ще се представят с пълнокръвно 90-минутно шоу!
KREATOR, POWERWOLF и PARADISE LOST на една сцена! Бъдете там!

[media-credit id=2 align=“aligncenter“ width=“1024″]powerwolf-2015-1[/media-credit]

 

Билетите се  продават в мрежата на Eventim в цялата страна, Сърбия и Румъния. Някои от местата, от които могат да бъдат закупени, са магазините на Orange, Пикадили, Germanos, Technopolis, Office 1 Superstore, Техномаркет, Usit Colours, Outlet Alex, магазин Яко, На Тъмно, Metal Heaven, Фотосинтезис, Easy Pay, билетен център НДК, Дворец на културата и спорта – Варна, Пловдив – билетна каса пред общината. В бензиностанции OMV в цялата страна.

До 31 март включително цената на билетите ще е 120 лева. От 1 април до 10 април пропуските ще са по 140 лева. Билета за възрастова категория от 7 до 14 годишна възраст (включително) ще бъде с 50% по-евтин, а децата до 7 години ще влизат безплатно! Всички фенове под 18 години ще бъдат допускани само с с пълнолетен придружител и попълнена  от него декларация! Пълнолетен придружител е всеки родител, настойник или трето лице, полагащо грижи за детето, притежаващ  билет! Всеки придружител на малолетни или непълнолетни лица под 18 годишна възраст, трябва да носи попълнена и подписана в два екземпляра декларация, която може да изтегли от тук. Няма да се допуска един придружител на 3 (три) и повече лица под 18 години!  Както знаете събитието ще се състои на 9 и 10 Април 2016, в столичната зала Универсиада и е от типа фестивал на закрито (indoor fest). Предстои оповестяването на останалите участници и допълнителна информация.
Организаторите препоръчват навременното закупуване на билети!

 

 

 

MIKA e онлайн списание за музика и лайфстайл, което отразява най-новото в музикалния свят както от страната, така и от чужбина. Таргета на списанието са активните хора (18-40 години), които се интересуват от музикални събития и градския начин на живот.

Продължете понататък

No Banner to display

Горещо