Открийте ни и в

Музика

RAGE със специално шоу в София на 29 ноември

MIKA

публикувано

на

BGTSC представя специалното шоу на RAGE, което ще се състои на 29 ноември в столичния клуб Mixtape5. Концертът е част от лимитираното турне по случай  навършването на 20 години от издаването на култовия албум „Black In Mind“. Това, което ще чуем от преродените RAGE, са почти всички песни от този албум и най-добрите композиции  на групата.

Едно шоу, което никога няма да бъде повторено!

[media-credit id=2 align=“aligncenter“ width=“765″]Ticket_RAGE[/media-credit]

Билетите се продават от днес в мрежата на EVENTIM в цялата страна. Местата, от които могат да бъдат закупени, са магазините на Orange, Пикадили,  Technopoilis, Office 1 Superstore,  Техномаркет, Usit Colours, Outlet Alex, магазин Яко, На Тъмно, Metal Heaven, Фотосинтезис, касите на Изи Пей,  билетен център НДК,  Дворец на културата и спорта – Варна, Пловдив – билетна каса пред общината. Денонощно на бензиностанции OMV.

В момента и до 6 юли (включително) цената на билетите ще е 30 лева. След това до деня на концерта те ще се продават по 35 лева, а при налични в деня на събитието и на място в клуба цената им ще е 40 лева.
*Клубът не работи с резервации
**Политика за достъп на непълнолетни: http://on.fb.me/YDzVEe
***Гардероб – упътване за употреба: http://on.fb.me/O2TMhv

Предстои оповестяването на още подробности.

 

Организаторите препоръчват навременното закупуване на билети и спазването на реда в клуба!

Официален сайт на RAGE:

http://www.rage-official.com/

 

 

 

 

 

 

MIKA e онлайн списание за музика и лайфстайл, което отразява най-новото в музикалния свят както от страната, така и от чужбина. Таргета на списанието са активните хора (18-40 години), които се интересуват от музикални събития и градския начин на живот.

Продължете понататък

No Banner to display

Горещо