Открийте ни и в

Музика

RAMPART в селекцията за конкурса на холандския фестивал „Female Metal Event“

MIKA

публикувано

на

Организаторите на холандския фестивал „Female Metal Event“ са избрали в предварителен кръг 20 метълбанди с дамско участие, 2 от които ще свирят на събитието с хедлайнер ARCH ENEMY, провеждащо се на 23, 24 и 25 септември в Effenaar, Айндховен. Една от чуждестранните групи, селектирани за участие в конкурса, са и българите RAMPART.

Двадесетте метъл формации са избрани от комисия, а по време на втория кръг и третия кръг групите ще свирят на живо и ще бъдат отсявани от специалножури и от публиката. RAMPART ще свирят в Холандия на 23 април, като мястото е клуб “PopEI”. Организаторите на „Female Metal Event“са пуснали онлайн анкета, резултатите от която могат да помогнат на някои от бандите да участват направо във финалната битка през месец юни.

Можете да подкрепите българската група, като гласувате на този адрес: https://www.facebook.com/events/911988208914692/permalink/920105624769617/

 

 

 

MIKA e онлайн списание за музика и лайфстайл, което отразява най-новото в музикалния свят както от страната, така и от чужбина. Таргета на списанието са активните хора (18-40 години), които се интересуват от музикални събития и градския начин на живот.

Продължете понататък

No Banner to display

Горещо