Открийте ни и в

Музика

RAMPART подгряват за FLOTSAM AND JETSAM

MIKA

публикувано

на

Poster Flotsam and JetsamRAMPART отново са поканени в Солун, за да се включат като съпорт банда за концерта на FLOTSAM AND JETSAM. Българската група продължава „ United Opus of Apocalypse and Staging Tour” в подкрепа на албумите “Завера” и “Codex Metalum”, като включва датата 15 май за почетното подгряване. Сетът на американските ветерани ще бъде подкрепен и от атинските трашъри BIO-CANCER, чийто втори албум “Tormenting the Innocent” бе издаден на 23 февруари от Candlelight Records. Първи на сцената ще излязат момчетата от солунската траш/дет банда VERMILLION DAYS. FLOTSAM AND JETSAM отложиха началото на европейското си турне за месец май, за да продължат работата по новия си албум, в който зад барабаните участва присъединилият се към групата Jason Bittner (SHADOWS FALL, ANTHRAX).

Гръцките промоутъри Made of Stone и Bullet Productions предоставят специални преференциални условия за българските фенове, желаещи да посетят концерта. Промоционалната цена на входа за тях ще бъде резервирана за ограничена, но значителна бройка билети. Желаещите да се възползват, могат да заяват това във фейсбук групата „FLOTSAM AND JETSAM в Солун” . Билетите ще се заплащат в деня на концерта на мястото на събитието.

MIKA e онлайн списание за музика и лайфстайл, което отразява най-новото в музикалния свят както от страната, така и от чужбина. Таргета на списанието са активните хора (18-40 години), които се интересуват от музикални събития и градския начин на живот.

Продължете понататък

No Banner to display

Горещо