Открийте ни и в

Lifestyle

Reebok Classic и Мелъди Есани представят лимитирана колекция обувки

MIKA

публикувано

на

снимка: Хасан Хажадж, ПР

Една от най-любимите колаборации на Reebok се завръща с нова колекция за есенно-зимния сезон. Reebok Classic и дизайнерката от LA- Мелъди Есани се завръщат с нова серия кецове и облекла. Доминирана от трицветната комбинация на червено, черно и бяло, новата колекция от дрехи на Reebok допълва уличния стил на моделите Blacktop Pump и Freestyle Hi. За дебюта на новата колекция, Мелъди си партнира с известния фотограф и артист Хасан Хажадж за създаването на серия от творби, съчетаващи еклектични и уникални текстури и цветове.

Новата колекция продължава утвърдената вече линия на Мелъди, но запазената марка на дизайнера – принт на питон, е пресъздадена като текстурална история със закачливи мотиви на точки, изпъкващи върху Blacktop Pump. Роклята с дълги ръкави е изпълнена в типичния за 60-те „мод“ стил и ярко червено с контрастиращи монохромни зиг-заг раета – смел дизайн, който намира своето отражение в знаковите Freestyle Hi на Reebok. На черното спортно долнищее придаден елегантен вид, благодарение на белия кант.

Известният фотограф Хасан Хажадж работи заедно с Мелъди при демострацията на колекцията, като създава специални велосипедни рамки, за да покаже още по-красноречиво абстрактния дизайн на дрехите. Уникалните фотографии от колекцията се продават ексклузивно в галерията „Gusford“ в Лос Анджелис.

Reebok Classic X Melody Ehsani колекцията можете да намерите ексклузивно на сайта на дизайнерката www.melodyehsani.com от 4 декември. На сайта на Reebokи в специализираните магазини, колекцията е налична от 7 декември.

MIKA e онлайн списание за музика и лайфстайл, което отразява най-новото в музикалния свят както от страната, така и от чужбина. Таргета на списанието са активните хора (18-40 години), които се интересуват от музикални събития и градския начин на живот.

Продължете понататък
Реклама

Горещо