Открийте ни и в

Събития

Ревю и Абсолютно начинаещи с общ концерт на 22 март в Строежа

MIKA

публикувано

на

Ревю и Абсолютно начинаещи с общ концерт на 22 март в СтроежаРЕВЮ ще изнесат един от редките си клубни концерти тази събота, 22 март, в Строежа. Непосредствено преди тях на сцената ще излезе една автентична ню-уейв формация – Абсолютно начинаещи. Събитието се осъществява с приятелското рамо на Jack Daniel’s и в новаторския дух на холандската бира Grolsch.

Абсолютно начинаещи“ се събират през 1988 г. Към момента съставът включва Косьо Гюров – вокал и клавир, Мони Воев – китара, Георги Тонев – бас китара и Милен Козов – барабани. Групата се очаква около 22:00 да се появи на сцената на Строежа.

РЕВЮ отново са подготвили най-доброто от себе си – много от емблематичните за тях песни – „Ралица“, „Чичо“, „Закуска“, „Директор на водопад“, „Ала-Бала“, „Цветя от края на 80-те“, „Шарената сянка“,  „1968“и много други.

Билетиза концерта на 22 март се разпространяват в мрежата на Ticketstream.bg на цена от 7 лв. Каси – Строежа, Бар Петък, Офис 1, На тъмно, Техномаркет, М-тел, Ориндж, Евротурс, Cashterminal. Вратите на Строежа отварят в 20:00 – препоръчва се предварителното закупуване на билети!

MIKA e онлайн списание за музика и лайфстайл, което отразява най-новото в музикалния свят както от страната, така и от чужбина. Таргета на списанието са активните хора (18-40 години), които се интересуват от музикални събития и градския начин на живот.

Продължете понататък

No Banner to display

Горещо