Открийте ни и в

Музика

Rince sa speir – музика и танци от Ирландия

MIKA

публикувано

на

Rince sa speir – музика и танци от Ирландия

Пригответе се за шоу-програма, която ще насити сетивата ви! В петъчната вечер на 04-ти юли, точно в 18.30ч. духът на Ирландия отново ще нахлуе в уютната атмосфера на Studio 5. Изключителните танцьори от Rance sa spheir Росен Идеалов –син, Надежда Недялкова и Стефан Николов и невероятните музиканти Евгени Чакалов флейта,Евгени Желязков Китара, Иван Пенчев цигулка, Петър Делчев Бодран(ирландскибарабан), Андрей Велков барабани и Стю Иванов -drum pad, ще подпалят сцената на клуба. Макар и участниците да са по-малко от легендарните Lord of The Dance, техните умения не им отстъпват пред нищо. Сила, мощ, енергия и всичко това овладяно до най-малкия детайл.

Изживейте една специална вечер и не забравяйте да направите своята резервация на тел: 02 / 963 12 54 или 0887 934 335 (след 14ч), a ако желаете винаги да знаете какво се случва на сцената на Studio 5 следете програмата на клуба на www.clubstudio5.com или станете наши приятели във Facebook: Studio 5* music club, защото музиката има значение.

MIKA e онлайн списание за музика и лайфстайл, което отразява най-новото в музикалния свят както от страната, така и от чужбина. Таргета на списанието са активните хора (18-40 години), които се интересуват от музикални събития и градския начин на живот.

Продължете понататък

No Banner to display

Горещо