Открийте ни и в
Jesus Christ Superstar

Музика

Родни хаус изпълнители творят със Серж Девант

MIKA

публикувано

на

Родни хаус изпълнители творят със Серж Девант

Крис Мастер и Весела Маринчева са амбициозни хаус творци, решили да променят представата на родните меломани за този вид музика. Досега двамата са работили в едни от най-големите диско клубове в Лондон, Берлин, Дубай и Истанбул. 

Именно при поредния техен гастрол се запознават с иконата в хаус музиката – американският ди-джей и продуцент Серж Девант. Той неминуемо оценява техният талант, дава им напътствия и идеи по отношение на новото в хаус звученето. 

„България е доста изостанала в разбирането си за хаус музика, по заведенията чувам само едно и също дум-дум, а това отдавна не е модерен хаус“, казва Крис Мастер.

Успоредно с участията си в чужбина, двамата решават да направят и няколко проекта на български. Първият вече е факт и е със заглавие „Аз и ти“. Крис Мастер и Весела даже успяха да заснемат видео-клип, който ще е готов до 10-тина дни.

MIKA e онлайн списание за музика и лайфстайл, което отразява най-новото в музикалния свят както от страната, така и от чужбина. Таргета на списанието са активните хора (18-40 години), които се интересуват от музикални събития и градския начин на живот.

Продължете понататък

No Banner to display

No Banner to display

Горещо