Открийте ни и в

Музика

Rooftop парти в София

MIKA

публикувано

на

Проектът „Rooftop.city“ е вдъхновен от добрите ентъртейнмънт практики от Ню Йорк, Лос Анджелис, Париж, Лондон, Барселона и други мегаполиси в света.

„Rooftop.city“ предлага на аудиторията поредица от classy партита от върха на емблематични сгради и превзема нови територии от градската среда с nu disco & deep house музика, светлинен, мултимедиен и денс пърформанс.

Първото парти е в София, на 22 май, петък от 20:00ч. в III етаж“ Bar & Dinner, на покрива на Nadejda Business Hall & Trade Center (непосредствено до метростанция „Хан Кубрат“).

Талантливият DJ Runo, резидент на Yalta Club e основен диджей на ивента със съпорта на DJ Crash, чиито имена организаторите от ProFusion и Mnogoperki вече съобщиха, а името на топ диджея ще бъде обявено седмица преди партито.

Тайният топ диджей е едно от най-големите и емблематичните имена на българската електронна сцена в последните 20 години. „Никой в България не може да смеси толкова безогледно дълбоки като Марианската падина хармонии, трайбъл ритми и земетръсни бас линии и всичкото това да има ефекта на електрошок за всички в клуба“, повдигат малко завесата организаторите.

Партито има warm-up ефект, започва в 20:00ч., посреща залеза на слънцето и приключва след полунощ.

Сценографията включва мултимедийни декори чрез mapping на визуализации, диджей сет, V.I.P. зона, water fresh set, бар, заря в кулминационния момент и светлинни инсталация – кубове за денс пърформърките, за чиято хореография и стайлинг се грижи дизайнера и клубната икона – Даниела Арнаут (Yalta Club).

Достъпът до „Rooftop.city“ става с покани – онлайн и на хартиен носител. Партито ще бъде заснето като видео, включително и с летящ дрон, предавано онлайн в Youtube и ще бъде излъчено в телевизионен формат по BOX TV.

22-ри май, 20:00 ч. в „III етаж“ Bar & Dinner на покрива на Nadejda Business Hall & Trade Center. Очакваме Ви!

[media-credit id=2 align=“aligncenter“ width=“650″]rooftop_party[/media-credit]

MIKA e онлайн списание за музика и лайфстайл, което отразява най-новото в музикалния свят както от страната, така и от чужбина. Таргета на списанието са активните хора (18-40 години), които се интересуват от музикални събития и градския начин на живот.

Продължете понататък

No Banner to display

No Banner to display

Кинопреди 2 седмици

„Цар Лъв“ продължава да господства у нас с боксофис над 2 млн. лева досега!

Дръм и Баспреди 2 седмици

HMSU: Завръщането на Chase & Status

Tехнологиипреди 2 седмици

Кирил Николов-Дизела с нов опит за рекорд по маршрута Е4

Tехнологиипреди 2 седмици

Екипът на МенторМейт надхвърли 500 служители

Lifestyleпреди 2 седмици

Спечели вълнуващо пътешествие в Европа с Wizz Air, Радио N-JOY и American Tourister

Tехнологиипреди 2 седмици

DataArt пуска решение с отворен код, спестяващо време и ресурси на .NET разработчиците

Tехнологиипреди 2 седмици

eSky Group на 5-ти континент за 15-ия си рожден ден

Културапреди 2 седмици

Сборникът „Истории от 90-те“ с предпремиера във Варна този петък

Tехнологиипреди 2 седмици

Acronis пуска ключова нова версия на решението си за виртуализиране на компютърни системи и киберзащита на периферни устройства – Acronis Cyber Infrastructure 3.0

Tехнологиипреди 2 седмици

С апликацията E-SOS проследяваме в реално време новия опит за рекорд на Кирил Николов-Дизела

Горещо