Открийте ни и в
Exit Festival

Lifestyle

Saatchi Circle избира млади таланти

MIKA

публикувано

на

Saatchi Circle избира млади таланти, които да разработят новаторски комуникационни решения и начини за набиране на средства в подкрепа на деца със специални нужди.

Стажантската програма за студенти на Saatchi&Saatchi България – Saatchi Circle подкрепя I CAN TOO по конкретни текущи проекти на фондацията, които имат за цел да променят нагласата на обществото към проблемите на деца със специални нужди и да помогнат за подобряване качеството им на живот.

Задачата на стажантите ще бъде да разработят новаторски решения за постигане на по-широка обществена осведоменост и ангажираност, както и нови начини за набиране на средства. Едновременно с това, чрез кратко интензивно обучение, съчетано с активно участие в работното ежедневие на рекламна агенция Saatchi&Saatchi, те ще се запознаят с основните аспекти и процеси на създаването на реклами.

Формулярът за кандидатстване е на разположение на уебсайта на програмата http://circle.saatchi.bg/, където има и повече информация за цялата инициатива. Крайният срок за кандидатстване е четвъртък, 11-и декември.

Сътрудничеството между и I CAN TOO и Saatchi&Saacthi е пример за това, че рекламата може да бъде полезна, не само за маркетинг целите на големи компании, но и да бъде в полза на благородни и важни каузи, които помагат за справянето с истински проблеми на истински хора и подобряват условията на средата, в която работим и живеем.

 „В ролята си на партньор и клиент, ние ще дадем задачи на стажантите по три наши проекта, които в момента развиваме. Имаме нужда от креативни решения за комуникиране на тези проекти, както и от въвеждане на иновативни начини за набиране на средства,” казва Нели Радева, създател и президент на И АЗ МОГА. „Ще помагаме с обратна връзка на екипите по време тяхната работата и сме сигурни, че от техните свежи идеи ще се получат интересни инициативи и инструменти, които действително ще ни бъдат полезни.”

Saatchi Circle е практическата академия за реклама на агенция Saatchi&Saatchi. Saatchi Circle разказва за нещата, които липсват в учебниците и предоставя на стажантите възможност за участие в работното ежедневие по текущи проекти и инициативи на истински клиенти. Академията се провежда за трета поредна година. Участниците се подбират посредством два кръга на кандидатстване. Първата година от близо 300 кандидати са селектирани шест души, разделени в две работни групи. За 2013 г. кандидатите са почти двойно повече, а избраните участници са девет, в три работни групи.

„За нас стажантската програма е много полезна, защото откриваме нови таланти. Половината от участвалите вече започнаха работа в рекламни агенции, включително и при нас. Това показва, че е полезна и за стажантите,” казва Милин Джалалиев, изпълнителен директор на рекламна агенция Saatchi&Saatchi България. „Рекламата е сфера, в която няма строги изисквания за предишен опит или образование в конкретна дисциплина, затова Saatchi Circle е отворен за всеки млад човек, който иска да се пробва в тази професия. Все пак, предвид насоката на академията тази година, полезното качество, което е добре всеки кандидат да притежава, е социална ангажираност,” добавя той.

 

MIKA e онлайн списание за музика и лайфстайл, което отразява най-новото в музикалния свят както от страната, така и от чужбина. Таргета на списанието са активните хора (18-40 години), които се интересуват от музикални събития и градския начин на живот.

Продължете понататък

No Banner to display

Събитияпреди 3 дни

Излъчиха българските финалисти в CHIVAS VENTURE 2020

Музикапреди 1 месец

Песента става 19-ият по ред #1 сингъл на певицата в Billboard

Културапреди 1 месец

Алек Попов и невероятната „Митология на прехода“ – за полета на фантазията без забрани!

Кинопреди 1 месец

Какво да очакваме от филма и саундтрака „Котките“

Културапреди 1 месец

Излезе „Най-голямата книга за Хитър Петър и Настрадин Ходжа”

Музикапреди 1 месец

DRIVE YOUR LIFE ще участват на Wolf Fest – Вълчата пътека 2020 

Lifestyleпреди 1 месец

Празнична коледна селекция по канал Da Vinci на 24-ти и 25-ти декември

Tехнологиипреди 1 месец

СИХРЕ 2020: Оптимални условия за хорека сектора, разширен тематичен обхват и продукти от последно поколение

Tехнологиипреди 1 месец

Nokia 7.1 е третият смартфон модел на марката, който ще получи Android 10 след Nokia 9 PureView и Nokia 8.1

Tехнологиипреди 1 месец

Коледно филмово забавление за цялото семейство от VIVACOM

Горещо