Открийте ни и в
Exit Festival

Tехнологии

Samsung и Мигел Шевалие заедно за „Произхода на извивката”

MIKA

публикувано

на

Samsung Electronics вчера обяви партньорството си със световно известния дигитален творец Мигел Шевалие за създаването на арт съоръжението „Произхода на извивката”(“Origin of the Curve”), което ще бъде показано на щанда на Samsung по време на изложението IFA oт 5-ти до 10-ти септември. Чрез брилянтното съчетание на технология и изкуство “Произход на извивката” представя нов и емоционален подход към творческия маркетинг. Посетителите ще имат възможността да изпитат силата на извивката с напълно поглъщащо сензорно изживяване, предоставено от поетичното и елегантно съоръжение на Мигел Шевалие, което използва невероятния и естествен дизайн на новия Samsung Curved UHD телевизор.

„Произход на извивката” се състои от няколко припокриващи се арки и множество Samsung Curved телевизори, показващи виртуално-реални произведения на изкуството, които се сменят и преминават в хореографски движения, за да създадат музика, предоставена от композитора Джакопо Бабони Шилинги. За да подсилят мултисензорното и поглъщащо изживяване, инфрачервените сензори позволяват на посетителите на IFA 2014 да си взаимодействат с „Произход на извивката”, създавайки различни визуални вариации на сложни цветни схеми на екраните на curved телевизорите.

Miguel Chevalier

„Произход на извивката” ще бъде показано в ултра HD качество, за да осигури зашеметяващо и пълно спектрално представяне на впечатляващите цветни способности на новия Samsung Curved телевизор.

„Когато работиш в среда от дигитални образи, решаващо за успешното изпълнение на творенията е да имаш на разположение дисплеите с най-добри възможности”, заяви признатия творец Мигел Шевалие. – „Новият Samsung Curved телевизор съчета безпроблемно с моята художествена визия за „Произход на извивката”, предоставяйки най-добрите възможни цветове и HD качество, съчетани с елегантен извит дизайн, който едновременно привлича и сякаш обгръща зрителя”.

„Сътрудничеството с Мигел Шевалие ни позволява едно по-емоционално свързване с нашите клиенти‘, заяви Йоонджън Лий, вицепрезидент на Visual Display Business в Samsung Electronics. „Започвайки от търговското изложение IFA, ще се опитаме да трайно да впечатлим потребителите чрез излъчването на артистични и ярки образи на Samsung Curved телевизори.

Мигел Шевалие е френски художник, познат като един от пионерите в дигиталното изкуство, работещ върху нов стил в изкуството, използвайки компютър от 1978 г. Той е имал мащабни изложбени прожекции на открити обществени пространства в големи градове, в музеи и съвременни арт центрове в Европа, Азия и Южна Америка.

MIKA e онлайн списание за музика и лайфстайл, което отразява най-новото в музикалния свят както от страната, така и от чужбина. Таргета на списанието са активните хора (18-40 години), които се интересуват от музикални събития и градския начин на живот.

Продължете понататък
Компаниипреди 2 седмици

JYSK България отчита ръст от 27,5% в оборота и 28,8% увеличение на касовите бонове

Телевизияпреди 1 седмица

„Да продадеш колата си“ с премиерни епизоди по Discovery Channel

Фестивалпреди 3 седмици

Най-големите звезди на българския хип-хоп ще взривят сцената на HELL ENERGY Fest

Обществопреди 1 седмица

Звездите завършват житейския си път по различен начин, често експлозивно. Но какво остава (или не) след смъртта на една звезда?

Музикапреди 3 дни

Нов албум и ново видео представиха Pavell & Venci Venc’ с подкрепата на HELL ENERGY

Галерияпреди 2 дни

Изявени БГ артисти в експериментална обща изложба в рамките на „Принт. Тест. Арт.“

Lifestyleпреди 2 дни

Вълшебна Коледа с подаръци в Сердика Център

Музикапреди 2 дни

Bomfunk MC’s, En Vogue, Kosheen, Nana, Vengaboys на Spice Music Festival 2020

Lifestyleпреди 2 дни

Билетите за Евровизия 2020 в продажба от 12 декември

Tехнологиипреди 2 дни

Bang & Olufsen представи революционни продукта

Горещо