Открийте ни и в

Tехнологии

Samsung кани БГ гейм разработчици на Samsung Developer Conference 2016

MIKA

публикувано

на

Българските разработчици и гейм студия са поканени на тазгодишната конференция SDC – Samsung Developer Conference. Събитието ще приеме повече от 5000 посетители: иновативни разработчици и предприемачи в мобилната индустрия. Представители на водещи компании като Samsung, Google, Intel, Cisco SmartThings, IBM Watson и много други, ще запознаят аудиенцията с някои от най-новите тенденции и иновации по отношение на технологиите в мобилните приложения. Темата на конференцията, която ще се проведе в Moscone West център в Сан Франциско, е „Свързване с бъдещето, накъдето и да погледнете“.

„Българските разработчици и гейминг студия са поканени да се присъединят към Samsung Developer Program. След като станат част от фамилията на Samsung, избрани независими студия могат да се възползват от програмата за промотиране на Samsung. Тя ще позволи на тези разработчици да са част от голямата мрежа от ключови играчи и създатели на приложения по света и ще ги научи как да бъдат иноватори за Samsung.” – каза Михай Похонту, Вицепрезидент за зараждащите се платформи в Samsung – организатор на SDC2016.

Какво е SDC2016?
Samsung Developer Conference е най-важното събитие за обществото от разработчици на Samsung. Това е едно от най-големите събития за разработчици в света с повече от 60 работни сесии и уъркшопи, което осигурява възможности за демонстриране на най-новите технологии и устройства, обяснени в детайли от експерти на Samsung в съответните области. Събитието представя виждането на Samsung да доведе бъдещата технология в обхвата на разработчиците, които искат да градят върху нея и да създават ново съдържание.

Кои са лекторите на SDC2016?
С повече от 60 работни сесии и уъркшопи, Samsung предлага програма със сто забележителни лектора. Женевив Бел, Вицепрезидент на отдела за корпоративни стратегии в Intel, Джон Плезантс, Изпълнителен вицепрезидент на американския център за медийни решения на Samsung, Пранав Мистри, Вицепрезидент в Samsung Global и Михай Похонту, Вицепрезидент за зараждащите се платформи в Samsung (бивш вицепрезидент и директор на Central Development Services, Electronic Arts, и бивш вицепрезидент Game Operations в The Walt Disney Company Inc.) са само някои от най-важните имена, които ще излязат на сцената.

Това събитие подходящо ли е за български разработчици?
SDC2016 е насочено към всички български разработчици и гейм студия, заинтересувани от: създаването на съдържание за Samsung устройва под управлението на операционните системи Android или Tizen; HTML5; Здраве и добър живот; хардуер за виртуална реалност; игри и забавления; носими устройства; Internet of Things под формата на интелигентни решения за дома и офиса. Участниците в Samsung Developer Conference ще имат възможност да се срещнат с някои от последните технологии и иновации от Samsung и нейните партньори, както и ще имат възможност да създават днешните и утрешни технологии.

Разработчиците са бунтовници, некомформисти, креативни, специални човешки същества. Те са алхимиците на модерната ера, които могат да смесват изкуство и наука. – каза Михай Похонту.

Партньорите и експертите на Samsung ще бъдат подготвени за най-трудните предизвикателства  и ще отговорят на всички въпроси на разработчици и предприемачи по време на работните сесии в съответните обособени зони. Samsung ще покаже на участниците как да постигнат максимум осребряване на създадените приложения и как да работят със Samsung, за да генерират възможно най-големи постъпления.

SDC2016 със сигурност ще зареди голяма група от индустриални експерти, разработчици, влиятелни личности, бизнес лидери и инвеститори с информация и решения на най-предизвикателните за тях проблеми. SDC2016 предлага на предприемачите най-добрата опция да се свържат директно с технологичните експерти на Samsung. Българските разработчици и студия, които ще присъстват на SDC2016, ще бъдат част от едно събитие, което събира хиляди програмисти, бизнес лидери и влиятелни личности от целия свят.

MIKA e онлайн списание за музика и лайфстайл, което отразява най-новото в музикалния свят както от страната, така и от чужбина. Таргета на списанието са активните хора (18-40 години), които се интересуват от музикални събития и градския начин на живот.

Продължете понататък

Горещо