Открийте ни и в
Exit Festival

Tехнологии

Samsung обяви успешен старт на Samsung Pay

MIKA

публикувано

на

Samsung обяви успешния старт на Samsung Pay в Южна Корея с повече от 30 милиона долара обем на трансакциите към 20 септември, един месец след стартирането на услугата. С тези високи резултати Samsung Pay доказва, че най-голямото му предимство е неговото широко разпространение сред търговците в Южна Корея с повече от 1.5 милиона трансакции до днес, над 60% от които са направени с Galaxy Note 5. Използването на услугата за мобилно плащане нараства, отбелязвайки почти 36% активни потребители за първия месец, с около 10% използване на Samsung Pay дневно.

„Въпреки постоянното актуализиране на данните за използването на Samsung Pay, обратната връзка, която получихме до момента, надхвърля очакванията ни –заяви ИнджонгРии, изпълнителен вицепрезидент на Samsung Electronics и глобален мениджър на Samsung Pay. – Ние знаехме, че Samsung Pay ще промени ситуацията в сферата на мобилните разплащания и сега, с информацията, която получихме от потребителите, виждаме на практика огромното въздействие, което услугата оказва върху потребителското поведение и върху живота на потребителите.“

Услугата Samsung Pay е планирана да стартира в САЩ на 28 септември, а скоро след това и във Великобритания, Испания и Китай. В момента Samsung Pay е налична на устройствата Galaxy S6, S6 edge, S6 edge+ и Note5 и е първото платежно решение, което е лесно за употреба, сигурно и достъпно почти навсякъде, където могат да се използват карти. В някои страни след старта на услугата Samsung Pay ще поддържа и NFC технология на Gear S2.

Samsung Pay е лесна и сигурна услуга за мобилно плащане от Samsung Electronics, която е налична почти навсякъде, където може да се използват банкови карти. Комбинирайки NFC с патентованата от Samsung MST технология, Samsung Pay предоставя на потребителите начин за плащане, в милиони търговски обекти по света. Samsung продължава стратегически да разширява своята партньорска екосистема за Samsung Pay, за да осигури още по-голяма гъвкавост, по-добър достъп и възможност за избор на клиентите, като осигурява лесно и сигурно плащане.

MIKA e онлайн списание за музика и лайфстайл, което отразява най-новото в музикалния свят както от страната, така и от чужбина. Таргета на списанието са активните хора (18-40 години), които се интересуват от музикални събития и градския начин на живот.

Продължете понататък

No Banner to display

Lifestyleпреди 1 седмица

Боя за коса – как да направим правилен избор

Lifestyleпреди 1 седмица

КАРЛСБЕРГ БЪЛГАРИЯ С НОВО ПРЕДЛОЖЕНИЕ ПРИ БЕЗАЛКОХОЛНИТЕ БИРИ

Tехнологиипреди 1 седмица

Logitech представя ново решение за видео стрийминг за вашето домашно студио

Tехнологиипреди 1 седмица

VIVACOM дава поле за изява на ученици в официалните си профили в социалните мрежи

Tехнологиипреди 1 седмица

Фотоволтаични прозорци, магнитна брава и дървени фасадни профили – на едно изложение

Tехнологиипреди 1 седмица

Huawei обявява празнична сервизна кампания по случай деня на влюбените 14 февруари

Lifestyleпреди 1 седмица

Тайната на годежния пръстен

Tехнологиипреди 1 седмица

Suunto 7 с интегриран Wear OS и спорто проследяване

Tехнологиипреди 1 седмица

Актуализирането до Android 10 ПРАВИ ПРОБЛЕМИ НА НЯКОИ SONY СМАРТФОНИ

Tехнологиипреди 1 седмица

Мимо Гарсия коментира последните скандали между родители и учители

Горещо