Открийте ни и в

Tехнологии

Samsung представи нови решения за печат за малкия и средния бизнес

MIKA

публикувано

на

снимка: PR

Samsung Electronics представи нова серия мултифункционални устройства за печат ProXpress C30, която предлага по-ниски оперативни разходи и по-висока продуктивност. Серията ProXpress C30 е оптимизирана за малки и средни предприятия и предназначена най-вече за компаниите от сектори като търговия на дребно и услуги, където качеството, лесната употреба и ниските оперативни разходи са приоритет.Серията включва три модела мултифункционални устройства (МФУ): C3010ND, C3060ND и C3060FR.

„Samsung Electronicsсе е утвърдила като производител на продукти, които предлагат надеждност и производителност при ниски цени за експлоатация,за малките и средни предприятия,“ каза Дейвид СУ Сонг, старши вицепрезидент на Printing Solutions Business в Samsung Electronics. „С наличието на пълно портфолио от ефективни бизнес решения за печат, Samsung ще продължи да развива умната офис среда, която подобрява управлението на документопотока и печата в организациите.

С устройствата за печат от серията C30, компаниите могат да намалят разходите си за печат, благодарение на факта, че серията работи с тонер касети с голям капацитет. Оперативните разходи се намаляват допълнително и благодарение на технологията Samsung Instant Fusing System, която осигурява по-кратко време за стартиране на принтера, по-бърза скорост на печат и по-ниска консумация на енергия.

Друга ключова характеристика на устройствата от серията C30 е високото качество на изображението. Мултифункционалните принтери поддържат резолюция от 9600×600 dpi и технологията Samsung Rendering engine for Clean Pages (ReCP). С тяхпринтираните, копирани и сканирани документи и образи са оптимизирани, с избягване на ненужните детайли и подобряване на неясните елементи.

В сравнение с предишното поколение мултифункционални устройства на Samsung, серията C30 предлага следните подобрения: скоростта на печат е увеличена от 26 страници в минутана 30 страници в минута; капацитетът на тонер касетите е увеличен на 8/5 хиляди копия; капацитетът за зареждане на хартия също е увеличен до 1 400 страници. Серията C30 използва двуядрен процесор на 800MHz, който е 50% по-бърз спрямо предишните модели, което спомага за по-бързия печат, копиране и сканиране.

Мултифункционалните устройства от серията C30 могат да работят с всяко устройство със Samsung eXtensible Open Architecture (XOA) и с избрани решения на независими доставчици като Rindale, Scanshare и Cirrato. Потребителите могат да намерят повече информация за продуктите от серията C30 от Samsung Printing Catalog–приложение, достъпно за собствениците на таблети и смартфони, което осигурява богата информация за решенията за печат на Samsung.

 

MIKA e онлайн списание за музика и лайфстайл, което отразява най-новото в музикалния свят както от страната, така и от чужбина. Таргета на списанието са активните хора (18-40 години), които се интересуват от музикални събития и градския начин на живот.

Продължете понататък
Реклама
Lifestyleпреди 2 седмици

Космосът e по-достъпен с “Космически предизвикателства” и Viber

Обществопреди 2 седмици

Стоянка Мутафова бележи “70 ГОДИНИ НА СЦЕНА” със специален спектакъл

Lifestyleпреди 2 седмици

Wizz Air стартира полети от София до нова гореща дестинация: Ейлат

Tехнологиипреди 2 седмици

Honor 7S – най-добрият смартфон с Fullview дисплей и цена под 300 лв. в България

Кинопреди 2 седмици

Този ноември „Лешникотрошачката и четирите кралства“

Културапреди 2 седмици

„Докато лежах и умирах“ на Уилям Фокнър за първи път на български език

Кинопреди 2 седмици

Обявиха пълния актьорски състав и началото на снимките на „Междузвездни войни: Епизод IX“

Културапреди 2 седмици

„Магазинът” от Джеймс Патерсън – може ли една книга да заплаши най-могъщата корпорация в Америка?

Културапреди 2 седмици

Излиза „Добрият вълк“, трета част от поредицата за Софи Бринкман

Културапреди 4 седмици

Деница Дилова и Васил Панайотов гостуват на Алея на книгата-Варна

Горещо