Открийте ни и в

Tехнологии

Samsung представя нови аудио продукти на CES 2015

MIKA

публикувано

на

WAM6500Samsung Electronics ще представи гама от нови аудио продукти на Международното изложение за потребителска електроника CES 2015 – WAM7500/6500 и разширената линия от продукти Curved Soundbar.

WAM7500/6500 е нова за Samsung концепция, която осигурява богат и плътен звук, независимо къде се намирате спрямо продукта. За разлика от конвенционалните високоговорители (колони), които възпроизвеждат звука в една посока, WAM7500/6500 изпълват със звук цялата стая.

Този нов подход при аудиото е резултат от патентованата технология „Ring radiator”, която позволява на звука да тече в радиус от 360 градуса, в перфектен баланс между високите тонове и басите.

 „Знаем колко много хората обичат музиката и затова разширяваме портфолиото си, внасяйки висококачествен безжичен звук в дома – заяви Джурак Че, старши вицепрезидент, Samsung Electronics. – С новите колони WAM7500/6500 хората могат да се наслаждават на жив звук, където и да се намират, докато нашите нови извити саундбари перфектно допълват ТВ изживяването.”

WAM7500/6500 частично бяха разработени в новата свръхмодерна аудио лаборатория на Samsung във Валенсия, Калифорния. За екстериора на високоговорителите са използвани първокласни материали, които позволяват стилното им съчетание с декора на дома. Колоните ще са налични в два модела – стоящи (WAM7500) и подвижни (WAM6500).

WAM7500

Стоящият модел предлага стилна конструкция, съчетана със първокласно качество на звука. Подвижният модел е с вградена батерия, така че слушателите могат да се насладят на най-високо качество, независимо дали са у дома или навън. И двата модела се свързват изключително лесно с телевизор, саундбар или мобилно устройство.

Samsung планира да представи и първата света линия извити саундбари, която се разширява от нейното първо представяне в средата на 2014 г. В допълнение към серията 7500, Samsung ще пусне сериите 8500, 6500 и 6000, разширявайки гамата продукти до общо 4, които оптимално съответстват на различните размери curved телевизори на Samsung – от 45 до 78 инча.

Наскоро представената линия 8500 също ще предложи подобрено качество на звука със своите 9.1 канални високоговорители, благодарение на един централен високоговорител и два странични, разположени от двете страни. Така, постигайки съраунд звук в още по-широкото значение на думата, curved телевизорите на Samsung ще направят изживяването още по-силно за потребителя. Тези и още много продукти ще бъдат официално представени на изложението CES 2015.

MIKA e онлайн списание за музика и лайфстайл, което отразява най-новото в музикалния свят както от страната, така и от чужбина. Таргета на списанието са активните хора (18-40 години), които се интересуват от музикални събития и градския начин на живот.

Продължете понататък

No Banner to display

EDMпреди 4 седмици

July Morning идва с Eddy M в Cacao Beach Club

Tехнологиипреди 4 седмици

Venza ще си партнира с DataArt за разработването на високотехнологично решение в сферата на туризма

Музикапреди 4 седмици

‘Late Night Feelings’, новият албум на Mарк Ронсън

Tехнологиипреди 4 седмици

Теленор представя за първи път интерактивен онлайн театър

Кинопреди 4 седмици

Стартира продажбата на билети за най-величествената история тази година „Цар Лъв“

Lifestyleпреди 4 седмици

Фолклорна магия оживява в подлеза на Софийски университет “Св. Климент Охридски”

Културапреди 4 седмици

 „Ерик“ от сър Тери Пратчет в ново луксозно издание

Телевизияпреди 4 седмици

“Джереми Уейд: тъмни води” с премиерни епизоди по Discovery Channel

Lifestyleпреди 4 седмици

С Форум „140 години, посветени на здравето“ УМБАЛ „Свети Георги” отбеляза празника си

Музикапреди 3 седмици

Кygo & Whitney Houston: ‘Higher Love’

Горещо