Открийте ни и в

Tехнологии

Samsung представя първия В2В таблет на IFA 2014

MIKA

публикувано

на

Galaxy Tab Active_9Samsung Electronics днес представи Galaxy Tab Active, първият таблет на Samsung, разработен специално за бизнеса, прилагащ на работното място водещата мобилнa технология на Samsung. Следващата стъпка от наследството на Samsung в иновациите за таблети – Galaxy Tab Active използва надеждния, портативен дизайн, от който професионалистите се нуждаят, за да посрещнат предизвикателствата на днешните бизнес среди.

„Samsung разбира, че бизнесите днес имат високи изисквания за постигане на растеж, заяви Джей Кей Шин, главен изпълнителен директор и ръководител на IT & mobile communication в Samsung Electronics. – Като доверен световен лидер в областта на мобилните технологии Samsung е готов и е в състояние да предоставя решения, създадени специално за професионална употреба, включвайки иновативни предложения и технологични възможности без аналог на пазара.“

Galaxy Tab Active представя ангажимента на Samsung за посрещане на потребителските потребности. За да научи какво искат бизнес лидерите от едно мобилно устройство за оптимална производителност и ефективност, в поредица от консултативни семинари Samsung ангажира топ 500-те американски компании на Fortune. Участие са взели най-добрите компании от водещите индустрии, като например търговия на дребно, логистика и транспорт, предоставящи ценна обратна връзка, използвана директно за разработването на Galaxy Tab Active. Комбинирането на резултатите от това изследване със собствения пазарен поглед на Samsung е довело до създаването на Galaxy Tab Active като първия таблет, вдъхновен от професионалисти и създаден специално за насърчаване на бизнес производителността.

Повишена продуктивност без ограничения
Характеристиките на Galaxy Tab Active предоставят цялостна бизнес функционалност, базирана на производителност, издръжливост и защита, позволяващи на професионалистите да работят без ограничения във и извън офиса. Galaxy Tab Active осигурява пълна свързаност и отговаря на „аlways оn“ нуждите на съвременната мобилна бизнес среда. Той е готов да се справи с най-суровите работни настройки, а неговата тънка, лека, забележително здрава конструкция, съчетана със сменяема батерия, позволява на потребителите да работят ефективно, когато и където е необходимо.

Следните примери помагат да разберете защо Galaxy Tab Active е правилният инструмент за потребители, които се нуждаят от високо представяне и издръжливост:

• Неговото анти-шок покритие може да издържи падане от 1,2 метра със защитния си капак, устойчив на вода и прах със сертификат IP67. Например, търговците на коли могат да се срещат с клиенти без да се притесняват да не изпуснат Galaxy Tab Active или да не го намокрят. Хора от всякакви сфери ще могат да носят мобилното си устройство в понякога сурови, неприветливи условия без да се притеснявате за излагането му на топлина, студ, прах или вода.
• 3.1MP камера с автофокус може лесно да сканира баркодове, а Galaxy Tab Active NFC технологията спестява време за комуникации и управление на работния процес. Тези важни функции могат значително да повишат производителността, като например за транспортните и логистични мениджъри, които могат да се възползват от Galaxy Tab Active, за да се свържат безпроблемно с портиера на сградата при извършване на доставки и получаване.
• Здравият C-Pen на Samsung е монтиран в горната част на защитния Galaxy Tab Active капак, за да осигури на професионалистите, които носят ръкавици – на строителна площадка например, алтернативен избор за боравене, вместо пръст.
• За тези специалисти в области, като например комунални работници, на които се налага продължителна употреба е осигурен дълготраен живот на батерията – до 10 часа. Въпреки това, разглобяемата батерията осигурява бързо и лесно сменяне с нова, когато е необходимо за непрекъсната работа. Също така, вграденото POGO зареждане предотвратява щети на мулти-USB конектора, докато позволява зареждане на няколко устройства при завръщане в офиса.

Galaxy Tab Active се поддържа от Samsung KNOX за висок клас, цялостно решение за мобилна сигурност. Тази засилена сигурност, изисквана от фирмите, запазва приложения и данни на сигурно място в собствен KNOX контейнер, без да е необходима платформа от трета страна или допълнително заплащане.

Samsung също така предоставя Mobile Care Service с Galaxy Tab Active, който осигурява удължен гаранционен срок до три години, покриващ вредите, причинени от злополуки. Също така, разбирайки важността от времето за бизнеса, дистанционното Smart Tutor Service дава на всеки потребител na Galaxy Tab Active безопасен, лесен и бърз достъп до техническа поддръжка навсякъде, по всяко време.

Интегриране на вертикално свързаните пазари
Философията на Samsung за иновациите, вдъхновени от хората, прави технологичните решения за различните индустрии лесни, а Samsung неуморно обслужва много клиенти във вертикалната индустрия с интегрирани предложения през годините, чрез цялостно портфолио в категории мобилност, видео възпроизвеждане и решения за печат.

Днес, всички индустрии са натоварени с интегриране на развиващите се технологии и подходът на Samsung е да служи на всеки пазар с иновативни продукти като Galaxy Tab Active, които са способни да се справят със специфичните за индустрията нужди. Samsung навлиза в бизнес диалога със силно, цялостно предлагане, което ще продължи да управлява желанието за повече smart решения, които отговарят на специфичните нужди на всеки вертикален пазар, както и на прехода на работното място в дигиталния свят.

Samsung Galaxy Tab Active излиза в няколко възможности за свързване: Wi-Fi, или Wi-Fi и LTE, достъпни с 16GB + MicroSD (до 64GB). Устройството е достъпно в титаниево зелено и идва с предпазен капак и C-Pen.

Galaxy Tab Active

Снимки и повече информация могат да бъдат намерени на www.samsungmobilepress.com / www.m.samsungmobilepress.com. Galaxy Tab Active_9 Galaxy Tab Active_10

MIKA e онлайн списание за музика и лайфстайл, което отразява най-новото в музикалния свят както от страната, така и от чужбина. Таргета на списанието са активните хора (18-40 години), които се интересуват от музикални събития и градския начин на живот.

Продължете понататък

Lifestyle

Philips monitors отвежда конзолния гейминг на следващото ниво с моделите 558M1RY и 278M1R

MIKA

публикувано

на

от

MMD, водещият специалист при дисплеите и лицензен партньор на Philips Monitors пуска два нови монитора Momentum, единият от които създаден в сътрудничество с Bowers & Wilkins.  558M1RY с диагонал 55 инча е най-големият монитор за конзолна игра, на пазара, а 278M1R е 27-инчов модел за електронни спортове. 558M1RY ще предложи изцяло ново измерение в игрите със своята 4K UHD резолюция и до 120Hz честота на опресняване, както и озвучаване, специално проектирано от Bowers & Wilkins. Моделът има и Ambiglow подсветка, която се разстила около екрана. 278M1R е първият монитор на Philips, проектиран ексклузивно за състезатели по електронни спортове. Той е HDR Ready и има диагонал от 27 инча.

55-инчовият модел ще бъде наличен от края на юни 2020, а 27-инчовият – от юли 2020 г.

Най-поглъщащият монитор на пазара

558M1RY е цялостно решение за потапящ гейминг и забавления. Играчите ще бъдат напълно завладяни от 55-инчовия екран и 3-странна Ambiglow подсветка. Мониторът блести със своята UltraClear 4K UHD резолюция с 3840 x 2160 пиксела и DisplayHDR 1000.  Потребителите могат да настройват HDR според предпочитанията си с режимите HDR Game, HDR Movie, HDR Photo и персонален HDR или напълно да изключат функцията.

Със статично контрастно съотношение от 4000:1 игрите, ТВ предаванията и филмите ще бъдат изобразявани красиво с дълбоки и наситени черни нюанси, и зашеметяващи цветове. Ниското входно закъснение на сигнала означава, че геймърите ще получат визуална обратна връзка с минимална латентност, както и картина без накъсване и с намалено замазване при движение, благодарение на честотата на опресняване от 60- 120Hz (в зависимост от използвания порт) и AMD FreeSync.

55-инчовият модел идва с озвучително тяло, проектирано от Bowers & Wilkins – британска компания за висок клас аудио продукти, световно призната за своите иновативни дизайни и звуково инженерство. Саундбарът е с обща мощност от 40W, конфигурацията e 2.1-канална с поддръжка на DTS Sound и честотна лента от 50Hz до 20KHz. Той идва с различни звукови режими, които са проектирани за геймъри – например – Sport & Racing, RPG & Adventure, Action, както и Movie, Music и Personal mode.

Поглъщащата Ambiglow функция създава ореол от светлина от монитора за визуално увеличаване на екрана и още по-голямо потапяне в играта. Чрез тази технология се обработва постъпващата картина и на стената се проектира светлинен 3D ореол в подхождащ цвят от всички страни на монитора. При 558M1RY Ambiglow е разположена около 3-те страни на монитора и осигурява по-голямо поглъщане от всякога.

Philips Momentum 55” монитор за конзолна игра с 4K UHD, DisplayHDR 1000, 60-120 Hz, 4 ms (Grey to Grey) входно закъснение, Adaptive-Sync и звук от Bowers & Wilkins

Монитор, оптимизиран за конзоли и проектиран за състезателна игра

278M1R е първият продукт на Philips Monitors, който е оптимизиран за състезателни електронни спортове и в частност FPS, Action или Racing заглавия. С по-компактен размер с диагонал 27 инча 278M1R е по-малкият монитор от серията, който идва със 130 мм стойка, промяна на наклона -5/20 градуса и завъртане (+/-33 градуса), за да осигури лесна настройка и оптимален зрителен комфорт. Отличителната технология на Philips Ambiglow присъства и тук на всичките четири страни, което го превръща в стилен център на всички геймърски конфигурации.

Снабден с 4K резолюция, 60Hz честота на опресняване и 1ms време за реакция (настройваемо до 4ms GIG) и малко входно закъснение, 278M1R е проектиран специално за състезатели. Има минимално закъснение между действията на играча и вижданото на екрана, което означава плавен геймплей и светкавична обратна връзка, което осигурява предимство на геймърите.

Двата HDMI 2.0 порта на 278M1R осигуряват висока скорост и възможност за свързване на няколко източника, както и стриймване на аудио през DTS Sound говорителите (5W x 2). 

Спецификациите на двата монитора ги правят най-добър избор за сегашните конзоли, както и за очакваните нови поколения. 558M1RY ще бъде наличен в края на юни 2020 г. на препоръчителна крайна цена от 2558 лв. с ДДС, а 278M1R ще бъде пуснат в края на юли 2020 г. за 884 лв. с ДДС.

Продължете понататък

Tехнологии

А1 предлага създаване и управление на профили на бизнес клиентите в социалните мрежи

MIKA

публикувано

на

от

А1 стартира нова услуга за създаване и управление на профили в социалните мрежи – А1 Smart Social media. Тя е предназначена за бизнес клиенти и с нея компаниите получават професионално поддържани профили във Facebook и Instagram, според предварително уточнена концепция. С тази услуга, дори без да разполагат с маркетинг специалисти в компанията си, организациите могат да изградят и подобрят своето онлайн присъствие. По този начин те по-лесно и ефективно ще привличат потенциални потребители.

Онлайн присъствието на фирмите има нарастващо значение за конкурентоспособността им в дигиталната ера. Според данните на Националния статистически институт през 2019-а близо 70% от българите между 16 и 74 годишна възраст използват интернет ежедневно, 52,9% са активни потребители на социални мрежи, а 37,9% се информират онлайн за продукти и услуги.

В допълнение към управлението на комуникациите във Facebook и Instagram, всички, които са клиенти и на услугата А1 Smart View за създаване на виртуална разходка на физическите обекти на бизнеса, получават изграждане и поддръжка на профила им в Google My Business. Това е особено важно и полезно за компаниите с физически локации, защото техните клиенти могат по-лесно и удобно да намират местоположението им чрез услугите на Google.

Новата услуга се предлага като месечен абонамент в два пакета – А1 Smart Social media и А1 Smart Social media Lite. И двата включват създаване на бизнес профили във Facebook и Instagram с подходящи профилни снимки. Според избрания от клиента вариант, месечният абонамент включва по 8 или 4 поста с креативен текст и дизайн за Facebook, и също толкова визии с подходящ хаштаг за Instagram. При пакет А1 Smart Social media се предлагат и общо 4 „story“ поста на месец в една от двете социални мрежи – по избор на клиента.

Професионално подготвените постове в социалните мрежи помагат на компаниите да изграждат лоялна група от потребители на продуктите и услугите си, да комуникират с тях и да получават обратна връзка. Те са с оригинален текст и дизайн, както и с висококачествени снимки с платени авторски права. Визиите са в адаптивен формат, така че да отговарят на изискванията на социалните мрежи и да са атрактивни на различните видове устройства и размери дисплеи.

С услугата А1 Smart Social media клиентите получават анализ за ефективността на дейностите в социалните мрежи на всеки 3 месеца. Чрез него те ще могат да преценят дали е необходимо да адаптират стратегията си.

А1 Smart Social media е част от портфолиото услуги на телекома в помощ на маркетинговите усилия на бизнес клиентите. То включва още услуги за създаване на онлайн магазини – А1 Smart e-shop, мобилно приложение – А1 Smart App и за виртуални разходки – А1 Smart View.

Продължете понататък
Музикапреди 3 седмици

Американски продуценти ще споделят безплатно опит в България

Lifestyleпреди 2 седмици

А1 спечели две награди за „Продукт на годината 2020“

Обществопреди 3 седмици

Онлайн премиера на необикновената пиеса на Рич Орлоф „Забавно като патерица“

Кинопреди 3 седмици

Джавада Филм обявява селекция за продуциране на независими игрални и документални проекти

Културапреди 3 седмици

„Отнесени от вихъра“ в ново естетско издание

EDMпреди 3 седмици

CACAO BEACH (пре)ОТКРИВА 2020!

Tехнологиипреди 3 седмици

Ефектът на COVID-19 върху света на маркетинга: ключови промени и водещи тенденции

Телевизияпреди 3 седмици

„Ябълко и Луки“ се завръщат с нови епизоди по Cartoon Network

Културапреди 3 седмици

„Въображаема реалност“, ново приключение от Станислава Айви

Обществопреди 4 седмици

На 13 юни куклен музикален спектакъл „Роден под щастлива звезда“

Горещо