Открийте ни и в

Tехнологии

Samsung Electronics и AccorHotels Group обявиха стратегическо партньорство

MIKA

публикувано

на

Samsung Electronic sи Accor Hotels Group, водещият оператор на хотели в света, обявиха стратегическо партньорство. Партньорството се изразява във въвеждането на технологията Samsung SMART Hospitality Display в хотелите на Accor Hotels, които работят в 92 страни.

„За нас е удоволствие да си сътрудничим с AccorHotels. Заедно ние ще трансформираме начина, по който клиентите прекарват своето време в хотелите и ще осигурим иновативни решения в сектора на хотелиерството и ресторантьорство в глобален мащаб“, каза Сеог-ги Ким, старши вицепрезидент на „Enterprise Business Team, Visual Display Business“ в Samsung Electronics. „Нашите решения за сектора на хотелиерството и водещият ни в индустрията опит позволяват на световни марки в хотелския бизнес да предложат първокласна технология за забавление в хотелската стая. По този начин те могат да се разграничат и да увеличат силата на своя бранд в днешната високо конкурентна среда.“

„AccorHotels предлага на своите клиенти, без значение дали те са отседнали при нас по време на бизнес пътуване или на почивка, хотелско преживяване, което отговаря на техните очаквания и нужди, особено когато става въпрос за технология и свързаност“, коментира Вивек Бадринат, заместник главен изпълнителен директор на Accor Hotels. „Партньорството със Samsung Electronics, лидерът на пазара на дигитални дисплеи, показва нашата решимостда се разграничим нашите услуги чрез невероятни технологични продукти и услуги, на които клиенти ни могат да се наслаждават преди, по време и след техния престой в наш хотел.“

Като част от партньорството Samsung се превръща в предпочитан доставчик на дисплеи и екраните на марката с UHD (ултрависока резолюция) ще бъдат използвани в хотелските стаи и общите помещения на хотелите, включително в лобитата, баровете и ресторантите. Технологичните подобрения ще осигурят на хотелите на Accor Hotels единно решение и гъвкавост, за да предложат персонално и неустоимо визуално преживяване на гостите.

Партньорството ще позволи на хотелите, собственост на Accor Hotels включително Sofitel, Pullman, Novotel, Mercure и на хотелите от веригатаibis, да получат достъп до широк набор от интуитивни и първокласни решения.Сред тези решения е технологията Samsung LYNK Hospitality Management, която осигурява на гостите по-удобно и приятно преживяване посредством автоматизация на хотелските стаи. Технологията предоставя както на гостите, така и на персонала по-голям контрол върху различните аспекти на хотелската стая и общите помещения като дава контрол върху осветлението, консумацията на енергия и други. Освен това, партньорството ще улесни въвеждането на облачни услуги за печат, както и достъп до глобалните платформи за стрийминг на „видео при поискване“ (VoD).

Споразумението, според което Samsung се превръща в предпочитан доставчик, разширява партньорството между Accor Hotels и Samsung, за да въведе нова концепция за модерни и технологично свързани хотели в глобален мащаб. Двете компании обявиха планове си да проектират и изградят експериментален хотел в Сеул, Южна Корея. Той ще предлага най-авангардните технологии и първокласна свързаност за по-интерактивно преживяване на гостите.

За повече информация относно портфолиотос SMART Hospitality дисплеи, моля, посетете: www.samsung.com

MIKA e онлайн списание за музика и лайфстайл, което отразява най-новото в музикалния свят както от страната, така и от чужбина. Таргета на списанието са активните хора (18-40 години), които се интересуват от музикални събития и градския начин на живот.

Продължете понататък

No Banner to display

Събитияпреди 4 седмици

Националният дворец на културата ще бъде осветен в цветовете на дъгата за Деня на толерантността

Джазпреди 4 седмици

Michael Buble – за първи път в България!

Събитияпреди 4 седмици

HELL ENERGY достигна над 51% пазарен дял в България и прогнозира ръст в продажбите си от 60% спрямо 2017 г.

Културапреди 3 седмици

Форум КЛЮЧ – Unplugged свързва хора с интерес към каузи и активни граждански позиции

Lifestyleпреди 3 седмици

Виртуална реалност ни отнася от дивана в джунглата

EDMпреди 3 седмици

Fedde Le Grand затваря НДК за Коледно шоу

Събитияпреди 4 седмици

Остават броени дни до шоуто на Brit Floyd в Пловдив!

Културапреди 3 седмици

„Орисия”-та на един народ от Стефан Стефанов

Културапреди 3 седмици

Пълен Culture Beat Club за премиерата на „Митове и истини за храненето”

Lifestyleпреди 3 седмици

40 магазина посрещнаха първите посетители на PLOVDIV PLAZA

Абонирайте се за нашия бюлетин

Горещо