Открийте ни и в

Tехнологии

Samsung Electronics и Opening Ceremony създават заедно аксесоари

MIKA

публикувано

на

снимка: PR

Samsung Electronics и Opening Ceremony обявиха партньорството си за обединяване на творчески сили и изработване на специална колекция от аксесоари, която включва „Stylish Cover”и „Battery Pack”за най-новите Samsung Galaxy S6 edge+ и Galaxy Note5.Колекцията на Opening Ceremony се разпространява в търговските мрежи надвете компании в няколко страни от началото на октомври 2015 г.

Модерният дизайн и концепцията за разширяване на границите и възможностите винаги са в основата на естетиката и дизайна на Opening Ceremony.

„Искахме да създадем нов дизайн, който допълва и подобрява Samsung устройствата и техните елегантни извивки, като в същото време вкарваме усещането заOpening Ceremony, използвайки нашите любими принтове от колекцията Пролет 2016 –заявиКарол Лим, съосновател и дизайнер в Opening Ceremony – Особено многохаресваме идеята за персонализиране на мобилните устройства, така че да подчертават индивидуалния стил на всеки.”

Opening Ceremony for Samsung Group Shot on Galaxy S6 edge+

Партньорството цели да придаде добавена стойност и живот на Samsung устройствата чрез игрив микс от форми и цветове. Колекцията включва два дизайна с принтове от Пролет/Лято 2016 на Opening Ceremony и колекцията Пролет/Лято 2016 в цветови гами, създадени специално за Samsung, предоставяйки възможност на всеки да превърне своя смартфон в моден аксесоар.

Единият дизайн включва абстрактен леопардов принт в топло оранжево, прасковени и розови тонове с жълти вертикални щрихи. Другиятдизайн представлява абстрактна завеса сфлораленпринт,този път решен в студени тоновев различни нюанси на синьо, розово и кайсиево. И двата дизайна ще бъдат налични в „Stylish Cover” и в „Battery Pack” за Samsung Galaxy S6 edge+, Note5.

„Партньорството на Samsung и Opening Ceremony показва как модата и технологиите непрестанно изпълняват ролята на муза, вдъхновявайки иновации и идеи за двете индустрии”, заяви ЯнгхиЛий, изпълнителен вицепрезидент на Global Marketing, IT & Mobile Division в Samsung Electronics.

Колекцията на OpeningCeremony за Samsung е само първата стъпка на Карол Лим и Умберто Леон, съоснователи на компанията, по работата им със Samsung, която обединява модата и технологиите.

MIKA e онлайн списание за музика и лайфстайл, което отразява най-новото в музикалния свят както от страната, така и от чужбина. Таргета на списанието са активните хора (18-40 години), които се интересуват от музикални събития и градския начин на живот.

Продължете понататък

No Banner to display

Събитияпреди 4 седмици

Националният дворец на културата ще бъде осветен в цветовете на дъгата за Деня на толерантността

Джазпреди 4 седмици

Michael Buble – за първи път в България!

Събитияпреди 4 седмици

HELL ENERGY достигна над 51% пазарен дял в България и прогнозира ръст в продажбите си от 60% спрямо 2017 г.

Културапреди 3 седмици

Форум КЛЮЧ – Unplugged свързва хора с интерес към каузи и активни граждански позиции

Lifestyleпреди 3 седмици

Виртуална реалност ни отнася от дивана в джунглата

EDMпреди 3 седмици

Fedde Le Grand затваря НДК за Коледно шоу

Събитияпреди 4 седмици

Остават броени дни до шоуто на Brit Floyd в Пловдив!

Културапреди 3 седмици

„Орисия”-та на един народ от Стефан Стефанов

Културапреди 3 седмици

Пълен Culture Beat Club за премиерата на „Митове и истини за храненето”

Lifestyleпреди 3 седмици

40 магазина посрещнаха първите посетители на PLOVDIV PLAZA

Абонирайте се за нашия бюлетин

Горещо