Открийте ни и в

Tехнологии

Samsung Electronics и Opening Ceremony създават заедно аксесоари

MIKA

публикувано

на

снимка: PR

Samsung Electronics и Opening Ceremony обявиха партньорството си за обединяване на творчески сили и изработване на специална колекция от аксесоари, която включва „Stylish Cover”и „Battery Pack”за най-новите Samsung Galaxy S6 edge+ и Galaxy Note5.Колекцията на Opening Ceremony се разпространява в търговските мрежи надвете компании в няколко страни от началото на октомври 2015 г.

Модерният дизайн и концепцията за разширяване на границите и възможностите винаги са в основата на естетиката и дизайна на Opening Ceremony.

„Искахме да създадем нов дизайн, който допълва и подобрява Samsung устройствата и техните елегантни извивки, като в същото време вкарваме усещането заOpening Ceremony, използвайки нашите любими принтове от колекцията Пролет 2016 –заявиКарол Лим, съосновател и дизайнер в Opening Ceremony – Особено многохаресваме идеята за персонализиране на мобилните устройства, така че да подчертават индивидуалния стил на всеки.”

Opening Ceremony for Samsung Group Shot on Galaxy S6 edge+

Партньорството цели да придаде добавена стойност и живот на Samsung устройствата чрез игрив микс от форми и цветове. Колекцията включва два дизайна с принтове от Пролет/Лято 2016 на Opening Ceremony и колекцията Пролет/Лято 2016 в цветови гами, създадени специално за Samsung, предоставяйки възможност на всеки да превърне своя смартфон в моден аксесоар.

Единият дизайн включва абстрактен леопардов принт в топло оранжево, прасковени и розови тонове с жълти вертикални щрихи. Другиятдизайн представлява абстрактна завеса сфлораленпринт,този път решен в студени тоновев различни нюанси на синьо, розово и кайсиево. И двата дизайна ще бъдат налични в „Stylish Cover” и в „Battery Pack” за Samsung Galaxy S6 edge+, Note5.

„Партньорството на Samsung и Opening Ceremony показва как модата и технологиите непрестанно изпълняват ролята на муза, вдъхновявайки иновации и идеи за двете индустрии”, заяви ЯнгхиЛий, изпълнителен вицепрезидент на Global Marketing, IT & Mobile Division в Samsung Electronics.

Колекцията на OpeningCeremony за Samsung е само първата стъпка на Карол Лим и Умберто Леон, съоснователи на компанията, по работата им със Samsung, която обединява модата и технологиите.

MIKA e онлайн списание за музика и лайфстайл, което отразява най-новото в музикалния свят както от страната, така и от чужбина. Таргета на списанието са активните хора (18-40 години), които се интересуват от музикални събития и градския начин на живот.

Продължете понататък
Реклама
Музикапреди 4 седмици

Мерудия, Van Cock и Tha Crew пеят благотворително за Черно море, свободно от пластмаса

Tехнологиипреди 4 седмици

Демонстрации на мини водородни коли пред НДК

Културапреди 3 седмици

Премиера: „Бразилски храст”, сборник с разкази от Велина Минкова

Tехнологиипреди 4 седмици

Philips 436M6VBPAB е първият в света със сертификат DisplayHDR™ 1000

Музикапреди 3 седмици

Отменя се концертът Sunrise на Руперт Хубер в Пловдив

Музикапреди 2 седмици

Концертът на Texas се мести за есента

Музикапреди 2 седмици

Десетки групи искат да подгряват SONS OF APOLLO в Пловдив

Културапреди 2 седмици

Излиза „Вътрешен пазар и основни свободи на движение в правото на ЕС” от Христо Христев

Tехнологиипреди 2 седмици

А1 с признание за успешни комуникации от наградите на сп. Business Lady

Кинопреди 2 седмици

DreamWorks Animation представя „Как да си дресираш дракон: Тайнственият свят“ 2

Горещо